Jeu de boules is een leuk spel voor jong en oud en is daarom een echte aanrader voor een uitje met je gezin, de hele familie of vrienden. Bij Reuselink beschikken we over twee indoor jeu de boules banen. Dus ook wanneer het weer wat minder is, kun je gezellig een potje jeu de boules bij ons komen spelen!

Handig om te weten: wij hebben twee jeu de boules banen. Deze banen zijn per uur te reserveren. Per baan kan er met minimaal 2 tot maximaal 4 personen gespeeld worden. Je speelt jeu de boules altijd in twee teams op één baan. Het is mogelijk in verschillende teamindelingen te spelen:

  • Tete-a-tete : 2 teams met elk 1 speler : iedere speler heeft 3 ballen.
  • Doublette: 2 teams met elk 2 spelers : iedere speler heeft 3 ballen.
Indoor jeu de boules baan in Winterswijk.

Prijzen jeu de boules

Jeu de boules prijzen per baan en 1 uur:

Maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur € 9,50
Maandag t/m vrijdag vanaf 18.00 uur € 15,00

Zaterdag en zondag € 15,00

Feestdagen € 15,00

Bekijk de actuele openingstijden.

Spelregels

Iedereen heeft wel eens gehoord van jeu de boules, maar de regels zijn misschien niet bij iedereen bekend. Wij leggen ze je graag even uit:

Een jeu de boules spel bestaat uit een aantal rondes. Het doel is om met je team als eerste 13 punten te behalen.

Per ronde probeer je er samen met je team voor te zorgen dat er zoveel mogelijk ballen van jouw team het dichtst bij de but (de kleine bal) liggen ten opzichte van de ballen van het andere team.

Voor iedere bal die dichterbij de but ligt dan de dichtstbijzijnde bal van de tegenstander krijgt jouw team 1 punt. Het verliezende team krijgt geen punten.

Speel samen een potje jeu de boules in ons sfeervolle restaurant.

Jeu de boules arrangementen

Boules & Bowling arrangement
Gooi een balletje
Voor € 21,50 p.p. (excl. drankjes)
Boules & Burger

Zin in een leuke en smaakvolle activiteit? Kom dan een balletje gooien op onze indoor jeu de boules banen. Daarna geniet je van een heerlijke burger naar keuze van onze menukaart met knapperige frieten. Het is ook mogelijk om eerst te eten.

  • Het arrangement is vanaf 4 personen te reserveren.
  • Kinderen t/m 11 jaar € 11,50 p.p.
  • Let op: De XXL Burger heeft een meerprijs van € 5,- te voldoen in het restaurant.

 

Reserveren of vragen

Wil je een jeu de boules baan of arrangement reserveren? Dit kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Reserveren is ook mogelijk door een mailtje te sturen naar info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-513025.

 

Heb je een vraag, een opmerking, specifieke wens of kunnen we je helpen met het organiseren van een feest? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!