Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor jouw feest in Winterswijk? Zoek dan niet verder! Bij Reuselink helpen wij je graag met het organiseren van een spetterende verjaardag, geslaagd jubileum of gezellige familiedag. Bij ons combineer je gezelligheid, activiteit, beleving & lekker eten tijdens jouw feest. 

Wil je jouw verjaardag(en) vieren met een groter gezelschap of heb je een keer geen zin om zelf alle voorbereidingen te doen? Dan bieden wij dé perfecte oplossing. Bij Reuselink hebben we verschillende gezellige ruimtes die zeer geschikt zijn voor een verjaardag in huiselijke sferen.

Neem een kijkje in ons restaurant.

Verschillende ruimtes en mogelijkheden

Restaurant

Ons restaurant met mooie grote tafels, lekkere loungebank en gezellige open haard is erg geschikt voor feestjes tot 40 personen. In een huiselijke sfeer kunnen jij en jouw gasten ontspannend genieten van een hapje en een drankje. Aan de bar is het ook goed vertoeven: lekker een biertje of een wijntje drinken, bijkletsen met vrienden en familie en samen proosten.

Jupiterzaal

Voor de grotere feesten kun je bij ons terecht in de Jupiterzaal. De perfecte ruimte voor een sfeervol feest van 40 tot 150 personen. De Jupiterzaal biedt mogelijkheden voor tafels en stoelen, maar ook statafels met genoeg ruimte voor een dansvloer. Je kunt zelf volop genieten van jouw feest en wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Voor groepen groter dan 150 personen bespreken we graag samen de mogelijkheden.

Activiteit tijdens jouw feestje

Wil jij jouw feestje combineren met een leuke activiteit? Dan is de ruimte met onze bowlingbanen en indoor jeu de boules banen af te huren. In deze ruimte vind je ook een bar en gezellige zitjes.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Reuselink te bieden heeft voor een (verjaardags-)feest? Neem dan contact met ons op via de mail info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-513025. Je bent natuurlijk ook welkom voor een vrijblijvende afspraak! Wij laten jou graag de mogelijkheden zien.