Bowlen is leuk voor jong en oud en daarom een echte aanrader voor een gezellig dagje uit met de familie, als activiteit met vrienden of als bedrijfsuitje.

Handig om te weten:  wij hebben vier bowlingbanen. We adviseren maximaal 8 personen per bowlingbaan, zodat je niet te lang hoeft te wachten op je volgende beurt. De bowlingduur is 55 minuten in verband met de baanwissel en natuurlijk zitten de bowlingschoenen bij de baanhuur inbegrepen. Wij hebben bowlingschoenen in wel 23 verschillende maten!  Ons kleinste paar is maat 27 en de grootste maat 49. Voor bijna iedereen is er dus wel een passende schoen.

Naast de vier spectaculaire bowlingbanen in Winterswijk, heeft Reuselink ook twee indoor jeu de boules banen. Ideaal voor wat vrolijke afwisseling en een uitdaging voor jong en oud!

Wist je trouwens dat onze bowlingbanen in 2020 – samen met twee bowlingbanen in de VS – de gerenommeerde Architecture & Design Award van het Bowlers Journal International (BJI) in ontvangst heeft mogen nemen? We heten je dan ook van harte welkom op onze prijswinnende bowlingbanen!

 

Spectaculaire bowlingbanen in Winterswijk

Prijzen bowlingbaan

Bowlingprijzen per baan en 55 minuten: 

Maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur € 19,50

Maandag t/m donderdag vanaf 18.00 uur € 23,50
Vrijdag vanaf 18.00 uur € 29,50

Zaterdag en zondag € 29,50

Feestdagen € 29,50

Bekijk de actuele openingstijden.

Bowling arrangementen

Bowling arrangementen bij Reuselink in Winterswijk
Bowling time
Voor € 23,95 p.p. (excl. drankjes)
Bowling & Burger

Benieuwd wie de beste bowler is van jouw familie? Kom dan samen een balletje gooien op onze bowlingbaan en daag elkaar uit. Daarna geniet je van een heerlijke burger naar keuze van onze menukaart met knapperige frieten. Liever eerst eten? Ook dat is mogelijk!

  • Het arrangement is vanaf 4 personen te reserveren.
  • Kinderen t/m 11 jaar € 13,95 p.p.
  • Let op: De XXL Burger heeft een meerprijs van € 5,- te voldoen in het restaurant.

 

Samen een potje bowlen bij Reuselink in Winterswijk.
Voor het hele gezin
Voor € 15,95 p.p.
Happy Family Bowlen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor het hele gezin? Kom dan gezellig samen bowlen en geniet van een hapje en drankje.

  • 1 uur bowlen
  • 1 drankje naar keuze p.p.
  • Bittergarnituur (4 stuks per volwassene)
  • Een kids borrelplankje

2 volwassenen + minimaal 2 kinderen en maximaal 6 kinderen tot 12 jaar. 

 

Spare & Ribs arrangement
Leuk & lekker!
Voor € 23,50 p.p.
SPARE & Ribs

Bij Reuselink kun je samen met je vrienden genieten van dit gezellige arrangement! Het omvat een uur bowlen, twee biertjes van de tap (van 30/33cl), en een heerlijke portie spareribs om van te smullen terwijl je aan het bowlen bent. Reserveer nu en beleef een geweldige tijd!

  • Het arrangement is vanaf 4 personen te reserveren.

 

Reserveren of vragen

Wil je een bowlingbaan in Winterswijk of arrangement reserveren? Dit kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Reserveren is ook mogelijk door een mailtje te sturen naar info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-513025.

 

Heb je een vraag, een opmerking, specifieke wens of kunnen we je helpen met het organiseren van een feest? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!