Naast ons restaurant hebben we twee speeltuinen waar de kinderen lekker kunnen klimmen, klauteren en ravotten. Met mooi weer is de buitenspeeltuin, die grenst aan het terras, ideaal. Zit het weer niet helemaal mee, dan biedt onze binnenspeeltuin een goede uitkomst. In ons gezellige familierestaurant kun je genieten van heerlijke maaltijden die met zorg door onze koks worden bereid. Voor de kinderen hebben we een speciaal kindermenu.

Kom lekker spelen bij Reuselink in Winterswijk.

Uren speelplezier & blije gezichtjes

In een ongedwongen gemoedelijke sfeer een heerlijk hapje eten, daar staat restaurant Reuselink in Winterswijk voor. Waar het niet erg is dat de kinderen even van tafel lopen. Waar gezelligheid voor drie generaties gegarandeerd is. Waar een dagje uit op een prettige manier kan worden afgesloten.

Bij mooi weer kunnen onze gasten plaatsnemen op het gezellige, op houten vlonders aangelegde terras, achteroverleunen op de lounge banken of in een knus hoekje. Genieten van een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij, van het gefluit van vogeltjes in het zonnetje tussen de bomen. Reuselink ligt midden in het mooie buitengebied van Winterswijk. Jezelf trakteren op een heerlijke coupe ijs, een lunch nuttigen met een goede vriend of vriendin of tijdens een fietstochtje met het gezin even pauzeren en een drankje en hapje nemen terwijl de kinderen zich fijn vermaken op het kidsplein of in de kindvriendelijke binnenspeeltuin. Gewoon gezellig, dat is de kracht van restaurant Reuselink.

Binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin bij restaurant Reuselink bestaat uit verschillende speellagen met op elke laag uitdagende spelonderdelen. De spectaculaire klim-, klauter- en glijtoestellen in onze binnenspeeltuin staan garant voor veel speelplezier. Zo kunnen de kinderen zich helemaal uitleven en ben je niet afhankelijk van de weersomstandigheden. En terwijl jouw kind volop speelt, houd je vanaf het kinderplein een oogje in het zeil. Uiteraard zijn alle speelelementen kindvriendelijk en voldoen ze aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften, zodat je jouw kind zorgeloos kunt laten spelen!

 

Buitenspeeltuin

Met mooi weer is het natuurlijk heerlijk om buiten te spelen! In onze buitenspeeltuin vind je onder andere een reuzenglijbaan, schommels en een springkussen. De speeltoestellen zijn omgeven met zand, waardoor het voor de kleintjes ook leuk spelen is! Ook is er speciaal voor de kleintjes een kleinere glijbaan. Neem gerust een emmertje en een schepje mee!

Lekker buitenspelen in het zand.

Neem alvast een kijkje

Lekker met de kids eten bij Reuselink
Ga van de hoge gele glijbaan bij Reuselink.
Speel verstoppertje in het speelhuisje
Een lekker ijsje met mama bij Reuselink
Klimmen en klauteren bij Reuselink
Klimmen, klauteren en ravotten bij Reuselink
Binnenspeeltuin in Winterswijk
Plezier in de binnenspeeltuin
Genieten van een lekker ijsje

Reserveren of vragen

Wil je een tafeltje, activiteit of arrangement reserveren? Dit kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Reserveren is ook mogelijk door een mailtje te sturen naar info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-513025.

 

Heb je een vraag, een opmerking, specifieke wens of kunnen we je helpen met het organiseren van een feest? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!