Feesten

Wilt u binnenkort een feest geven en bent u nog op zoek naar een leuke locatie? Kom dan eens bij Reuselink in Winterswijk kijken. Of het nu voor uw bruiloft is, een familiefeest, personeelsfeest, 25-jarig huwelijksfeest of uw verjaardag, bij ons vindt u altijd een ruimte die bij uw feest past. U kunt uw feest binnen vieren, maar u kunt ook een leuk tuinfeest organiseren of zelfs buiten trouwen. We bespreken graag wat uw wensen zijn en hoe wij dit voor u kunnen organiseren. 

Zalen Winterswijk

Verschillende zalen en mogelijkheden

Bij ons kunt u in verschillende zalen terecht, zodat de ruimte niet te groot of te klein is voor uw gasten. Lees gerust eens meer over onze zalen: onze Jupiterzaal en onze prachtige buitenlocatie Tuin Erve Brookert

Arrangementen

We hebben verschillende arrangementen, om u een beeld te geven van wat er zoal mogelijk is tijdens een feest. Dit is slechts een greep van de mogelijkheden. We nodigen u graag uit om geheel vrijblijvend langs te komen, de ruimtes en mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken. Zo kunnen wij u een passende offerte toe sturen. We regelen het graag voor u!

U kunt ons het beste bereiken via 0543-51 30 25 of info@reuselink.nl. 

Meer weten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij Reuselink? Neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar van op +31 (0)543 51 30 25. U vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne.