Feesten

Wil je binnenkort een feest geven en ben je nog op zoek naar een leuke locatie? Kom dan eens bij Reuselink in Winterswijk kijken. Of het nu voor jouw bruiloft is, een familiefeest, personeelsfeest, 25-jarig huwelijksfeest of jouw verjaardag, bij ons vind je altijd een ruimte die bij jouw feest past. Je kunt jouw feest binnen vieren, maar ook is een leuk tuinfeest organiseren of zelfs buiten trouwen mogelijk. We bespreken graag wat jouw wensen zijn en hoe wij dit voor jou kunnen organiseren. 

Zalen Winterswijk

Verschillende zalen en mogelijkheden

Bij ons kun je in verschillende zalen terecht, zodat de ruimte niet te groot of te klein is voor jouw gasten. Lees gerust eens meer over onze zalen: onze Jupiterzaal en onze prachtige buitenlocatie Tuin Erve Brookert

Arrangementen

We hebben verschillende arrangementen, om jou een beeld te geven van wat er zoal mogelijk is tijdens een feest. Dit is slechts een greep van de mogelijkheden. We nodigen jou graag uit om geheel vrijblijvend langs te komen, de ruimtes en mogelijkheden te bekijken en jouw wensen te bespreken. Zo kunnen wij jou een passende offerte toe sturen. We regelen het allemaal graag voor jou!

Je kunt ons het beste bereiken via +31(0)543 513025 of info@reuselink.nl

Meer weten?

Heb je vragen over de mogelijkheden bij Reuselink? Neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar van op +31(0)543 513025. Je vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne.