Fietsarrangement

Houd je van fietsen? Zin om er lekker op uit te gaan in de mooie natuur van Winterswijk? Maak er dan direct een leuk uitje van en start je fietstocht bij Reuselink. We hebben verschillende leuke routes voor je klaar liggen (startend vanaf 20 km), gecombineerd met een leuk fietsarrangement.

Fietsen

Fietsarrangement bij Reuselink

Voordat je vertrekt, start je met een lekker kopje koffie/thee met gebak in ons restaurant of op het terras. Vervolgens ga je lekker op pad, de mooie natuur in. Bij terugkomst krijg je een heerlijke 2-gangenlunch. Op onze uitgebreide menukaart staat voor ieder wat wils. Natuurlijk hebben we voor de kinderen een speciaal kindermenu.

Fietsarrangementen

Fietsarrangement met Lunch

 Kies eens voor een fietsarrangement met 2 gangen lunch. Vanaf 12.00 uur kun je bij terugkomst aanschuiven voor een heerlijke lunch. Je start met een romige tomatensoep met soepballen. Vervolgens maak je een keuze uit één van onderstaande heerlijke (bruin of witte) broodjes:

  • Oerbrood met gemarineerde zalm, roomkaas & kappertjes
  • Oerbrood met gesmolten brie, lente ui & honing
  • Oerbrood met ham, kaas, tomaat, sla & komkommer

Het arrangement met 2 gangen lunch kost slechts €18,75 pp (excl.drank).

Kom je met een groep van 11 personen of meer? Dan betaal je per persoon slechts €17,75 voor het arrangement met lunch.

 

Inschrijven fietsarrangement

:

Reserveer vooraf

Wil je gebruik maken van het fietsarrangement? Dan vragen we je vooraf te reserveren. Je kunt vanaf 11.00 uur starten met je arrangement. Het arrangement is alleen geldig tijdens de openingstijden van ons restaurant. Bekijk hier de openingstijden van ons restaurant.

Je kunt telefonisch reserveren via +31(0)543 513025 of via onderstaand reserveringsformulier.