Bij Restaurant Reuselink valt het hele jaar wat te beleven! Van smakelijke Paasbrunches tot een gezellige Moederdag High Tea. Neem hieronder een kijkje in onze evenementenkalender en plan alvast je bezoek. Voor enkele evenementen wordt de informatie binnenkort online gezet. Blijf op de hoogte door regelmatig op onze website en social mediakanalen te kijken. Want bij Reuselink draait het niet alleen om heerlijk eten, maar ook om onvergetelijke momenten samen!

Opkomende evenementen

Smaakvolle paasbrunch bij Reuselink
31 maart
Smaakvolle paasbrunch

Vier Pasen bij Reuselink

Kom gezellig samen met familie en vrienden Pasen vieren tijdens onze speciale paasbrunch op 1e Paasdag, zondag 31 maart 2024. Van 10.30 tot 13.00 uur verwelkomen we je graag in ons restaurant voor een feestelijke ochtend vol lekkers en gezelligheid!

Onze paasbrunch is geschikt voor iedereen, groot en klein, met prijzen van €32,50 voor volwassenen en €19,50 voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Speciaal voor de kleintjes tot en met 8 jaar hebben we een kinderbuffet voor slechts €2,00 per levensjaar.

Reserveren of vragen?

Wil je een evenement reserveren? Dit kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-513025.

Heb je een vraag, een opmerking, specifieke wens of kunnen we je helpen met het organiseren van een feest? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!