Fietsroutes

Rondom Reuselink bevinden zich verschillende mooie fietsroutes. In het Nationaal Landschap van Winterswijk vind je verschillende bossen, een afwisseling van akkers, watermolens en oude boerderijen. Ervaar zelf de ruimte en de rust; trek erop uit! Reuselink is het startpunt van prachtige routes, zowel van 20, 30, 40 en 60 kilometer.

Brinkheurne en omgeving

Rondom Winterswijk ligt een dunbevolkte streek waar je nog een haast ouderwetse stilte en rust ervaart, in een halfopen coulisselandschap. Dit idyllische decor bestaat uit een mix van bossen, lanen, slingerende beken, houtwallen en akkertjes, maar ook oude Saksische boerderijen. 

De routes, die je meenemen door Brinkheurne en omgeving, lopen langs verschillende natuurgebieden. Genieten van de natuur, ambacht en het biologische verbouwen van producten. Je kijkt heerlijk weg over de uitgestrekte weilanden, terwijl je de buitenlucht ademt. Ervaar op deze manier de Achterhoek op z'n mooist. 

Je start en eindigt deze fraaie routes bij ons restaurant, in Winterswijk. Ons schitterend gelegen, gastvrije restaurant neemt je mee in de natuur. Na een fietstocht kun je ook heerlijk tot rust komen op ons ruime terras of in ons restaurant Daarnaast is het mogelijk om jouw elektrische fiets op te laden.

Bij onze receptie liggen de diverse fietsroutes voor je klaar.

Borrelen bij de haard

Fietsarrangementen

Wist je dat we ook een speciaal fietsarrangement bieden? We ontvangen je met koffie en gebak. Je kunt kiezen uit routes vanaf 20 kilometer. Bij terugkomst krijg je een heerlijke 2-gangenlunch. Lees hier meer over ons fietsarrangement

Let op: de keuken is vanaf 12.00 uur geopend voor lunch. 

Happen en trappen

Daarnaast is het mogelijk om te ‘Happen en Trappen’ bij Reuselink. Met een 53 kilometer lange route ervaar je de Achterhoekse omgeving. De route neemt je mee langs de mooiste plekken die de omgeving te bieden heeft. Van al dat trappen begint je maag te rammelen. Ga daarom eerst lekker ‘trappen’ om vervolgens te kunnen ‘happen’. Restaurant Reuselink is één van de deelnemende restaurants langs deze route. Op het terras kun je heerlijk bijkomen, genieten van de zon, een hapje en een drankje. 

Fiets huren

Heb je geen eigen fiets meegenomen of ben je niet in de gelegenheid jouw eigen fiets mee te nemen? Geen probleem! Onze gasten kunnen via ons één of meerdere fietsen huren. Wij hebben zowel dames- als herenfietsen beschikbaar voor de verhuur. De kosten voor het huren van een fiets bedragen € 9,00 per dag per fiets. Je kan via de receptie van Het Winkel een fiets huren. Dit kan telefonisch +31(0)543 513025 of per mail naar info@hetwinkel.nl

E-bike opladen

Steeds meer mensen maken tegenwoordig gebruik van een e-bike. Wanneer je flinke afstanden fietst, is het handig om tussendoor de accu van de e-bike weer op te laden. Wist je dat dit ook bij Reuselink kan? Terwijl je op het terras zit te genieten, laad je jouw e-bike weer op.

Kom langs bij ons restaurant

Wil je meer weten over de verschillende fietsroutes die Reuselink te bieden heeft? Of wil je reserveren voor Happen en Trappen? Op de website van Happen en Trappen vind je alle informatie. Voor de overige routes kun je rustig langskomen bij ons restaurant. Of neem contact met ons op via T: 0543 51 30 25 of via info@reuselink.nl