Fietsroutes

Rondom Reuselink bevinden zich verschillende mooie fietsroutes. In het Nationaal Landschap van Winterswijk vind je verschillende bossen, een afwisseling van akkers, watermolens en oude boerderijen. Ervaar zelf de ruimte en de rust; trek erop uit! Reuselink is het startpunt van prachtige routes, zowel van 20, 30 als van 40 kilometer.

Brinkheurne en omgeving

Rondom Winterswijk ligt een dunbevolkte streek waar je nog een haast ouderwetse stilte en rust ervaart, in een halfopen coulisselandschap. Dit idyllische decor bestaat uit een mix van bossen, lanen, slingerende beken, houtwallen en akkertjes, maar ook oude Saksische hoeven.

De route, die je meeneemt door Brinkheurne en omgeving, loopt langs verschillende natuurgebieden. Genieten van de natuur, ambacht en het biologische verbouwen van producten. Je kijkt heerlijk weg over de uitgestrekte weilanden, terwijl je de buitenlucht ademt.

Je start en eindigt deze fraaie route bij ons restaurant, in Winterswijk. Onze schitterend gelegen, gastvrije restaurant neemt je mee in de schitterende natuur. Na een fietstocht kun je heerlijk tot rust komen op ons terras of in onze coffeebar. Daarnaast is het mogelijk om jouw elektrische fiets op te laden.

De andere route, met een lengte van 40 kilometer, neemt je eveneens mee door het stille buitengebied van Winterswijk. Het laatste deel van de route loopt dwars door Winterswijk. Zo ontdek je meteen wat ons dorp te beiden heeft. Onderweg kom je verschillende soorten dieren, gebouwen en natuur tegen. Ervaar de Achterhoek zelf.

Bij onze receptie liggen diverse fietsroutes voor je klaar. 

Fietsarrangementen

Wist je dat we ook een speciaal fietsarrangement bieden? We ontvangen je met koffie en gebak. Je kunt kiezen uit routes vanaf 30 kilometer. Bij terugkomst krijg je een heerlijke 2-gangenlunch. Het arrangement met lunch kost slechts €18,75. Het fietsarrangement is uit te breiden met een diner. Onze menukaart biedt je een ruime keuze, van een heerlijke Bacon Burger tot pittige spareribs. Lees hier meer over ons fietsarrangement

Kom je met een groep van 11 personen of meer? Dan betaal je per persoon slechts €17,75 voor het arrangement met lunch.

Let op: de keuken is vanaf 12.00 uur geopend voor lunch. 

Happen en trappen

Daarnaast is het mogelijk om te ‘Happen en Trappen’ bij Reuselink. Met een 44 kilometer lange route ervaar je de Achterhoekse omgeving. De route neemt je mee langs de mooiste plekken die de omgeving te bieden heeft. Van al dat trappen begint je maag te rammelen. Ga daarom eerst lekker ‘trappen’ om vervolgens te kunnen ‘happen’. Restaurant Reuselink is één van de deelnemende restaurants langs deze route. Op het terras kun je heerlijk bijkomen, genieten van de zon, een hapje en een drankje. 

Fiets huren

Heb je geen eigen fiets meegenomen of ben je niet in de gelegenheid jouw eigen fiets mee te nemen? Geen probleem! Onze gasten kunnen via ons één of meerdere fietsen huren. Wij hebben zowel dames- als herenfietsen beschikbaar voor de verhuur. De kosten voor het huren van een fiets bedragen € 9,00 per dag per fiets. Je kan via onze receptie een fiets huren. Dit kan telefonisch +31(0)543 513025 of per mail naar info@hetwinkel.nl

E-bike opladen

Steeds meer mensen maken tegenwoordig gebruik van een e-bike. Wanneer je flinke afstanden fietst, is het handig om tussendoor de accu van de e-bike weer op te laden. Wist je dat dit ook bij Reuselink kan? Terwijl je op het terras zit te genieten, laadt je jouw e-bike weer op.

Kom langs bij ons restaurant

Wil je meer weten over de verschillende prachtige fietsroutes die Reuselink te bieden heeft? Of wil je reserveren voor Happen en Trappen? Op de website van Happen en Trappen vind je alle informatie. Voor de overige routes kun je rustig langskomen bij ons restaurant. Of neem contact met ons op via T: 0543 51 30 25 of via info@reuselink.nl.