Fietsroutes

Rondom Reuselink bevinden zich verschillende mooie fietsroutes. In het Nationaal Landschap van Winterswijk vindt u verschillende bossen, een afwisseling van akkers, watermolens en oude boerderijen. Ervaar zelf de ruimte en de rust; trek erop uit! Reuselink is het startpunt van prachtige routes, zowel van 30 als van 40 kilometer.

Brinkheurne en omgeving

Rondom Winterswijk ligt een dunbevolkte streek waar u nog een haast ouderwetse stilte en rust ervaart, in een halfopen coulisselandschap. Dit idyllische decor bestaat uit een mix van bossen, lanen, slingerende beken, houtwallen en akkertjes, maar ook oude Saksische hoeven.

De route, die u meeneemt door Brinkheurne en omgeving, loopt langs verschillende natuurgebieden. Genieten van de natuur, ambacht en het biologische verbouwen van producten. U kijkt heerlijk weg over de uitgestrekte weilanden, terwijl u de buitenlucht ademt.

U start en eindigt deze fraaie route bij ons restaurant, in Winterswijk. Onze schitterend gelegen, gastvrije restaurant neemt u mee in de schitterende natuur. Na een fietstocht kunt u heerlijk tot rust komen op ons terras of in onze coffeebar. Daarnaast is het mogelijk om uw elektrische fiets op te laden.

De andere route, met een lengte van 40 kilometer, neemt u eveneens mee door het stille buitengebied van Winterswijk. Het laatste deel van de route loopt dwars door Winterswijk. Zo ontdekt u meteen wat ons dorp te beiden heeft. Onderweg komt u verschillende soorten dieren, gebouwen en natuur tegen. Ervaar de Achterhoek zelf.

Bekijk 30 en 40 kilometer lange route zelf. Bij onze receptie liggen diverse fietsroutes voor u klaar. 

Fietsarrangementen

Wist u dat we ook 2 speciale fietsarrangementen bieden? We ontvangen u met koffie en gebak. U kunt kiezen uit routes vanaf 30 kilometer. Bij terugkomst krijgt u een heerlijke 2-gangenlunch óf lekkere borrel met bittergarnituur, net welk arrangement u vooraf heeft gekozen. Het arrangement met lunch kost slechts €17,50, het arrangement met ter afsluiting de borrel heeft u al voor €14,50. De fietsarrangementen zijn uit te breiden met een diner. De dinerklassiekers starten al vanaf € 14,50. Lees hier meer over onze fietsarrangementen.

Komt u met een groep van 11 personen of meer? Dan betaalt u per persoon slechts €16,50 voor het arrangement met lunch en slechts €13,50 voor het arrangement met borrel.

Let op: de keuken is vanaf 12.00 uur geopend voor lunch. 

Happen en trappen

Daarnaast is het mogelijk om te ‘Happen en Trappen’ bij Reuselink. Met een 44 kilometer lange route ervaart u de Achterhoekse omgeving. De route neemt u mee langs de mooiste plekken die de omgeving te bieden heeft. Van al dat trappen begint uw maag te rammelen. Ga daarom eerst lekker ‘trappen’ om vervolgens te kunnen ‘happen’. Restaurant Reuselink is één van de deelnemende restaurants langs deze route. Op het terras kunt u heerlijk bijkomen, genieten van de zon, een hapje en een drankje. 

Fiets huren

Heeft u geen eigen fiets meegenomen of bent u niet in de gelegenheid uw eigen fiets mee te nemen? Geen probleem! Onze gasten kunnen via ons één of meerdere fietsen huren. Wij hebben zowel dames- als herenfietsen beschikbaar voor de verhuur. De kosten voor het huren van een fiets bedragen € 9,00 per dag per fiets. U kunt via onze receptie een fiets huren.

E-bike opladen

Steeds meer mensen maken tegenwoordig gebruik van een e-bike. Wanneer u flinke afstanden fietst, is het handig om tussendoor de accu van uw e-bike weer op te laden. Wist u dat dit ook bij Reuselink kan? Terwijl u op het terras zit te genieten, laadt u uw e-bike weer op.

Kom langs bij ons restaurant

Wilt u meer weten over de verschillende prachtige fietsroutes die Reuselink u te bieden heeft? Of wilt u reserveren voor Happen en Trappen? Op de website van Happen en Trappen vindt u alle informatie. Voor de overige routes kunt u rustig langskomen bij ons restaurant. Of neem contact met ons op via T: 0543 51 30 25.