WINTERSWIJK – Aangenaam verrast is het team van restaurant Reuselink Boules & Bowling bij het bekend maken van de winnaar van de Architecture & Design Awards 2020. Deze prestigieuze prijs, waarbij naar bowlingcentra over de hele wereld wordt gekeken, is bij Reuselink in het Achterhoekse Winterswijk terecht gekomen. Op vrijdag 23 februari j.l. is de oorkonde overhandigd aan Nicole Reuselink, eigenaresse van het gloednieuwe bowlingcentrum.

De leverancier van onze nieuwe bowlingbaan heeft ons ingeschreven voor deze prijs, we hoorden het pas toen we bij de laatste drie genomineerden waren doorgedrongen”, glimlacht Nicole Reuselink. Ze vervolgt: “We zijn natuurlijk supertrots op deze prijs en zouden het zo graag met onze gasten willen vieren met een drankje en natuurlijk met bowlen op onze vier nieuwe bowlingbanen!

Reuselink Boules & Bowling is winnaar in de categorie Best New Center / Best New Lounge 2020. Vier spectaculaire bowlingbanen zijn hier gerealiseerd met een modern telsysteem. De entourage is open en transparant, met onder andere roze flamingo’s aan de muur, de indirecte verlichting wisselt steeds van kleur. Het design is modern en eigentijds met toch een huiselijke sfeer.

De Architecture & Design Awards worden sinds 36 jaar uitgereikt. Reuselink Boules & Bowling hoort samen met twee Amerikaanse bowlingcentra tot de beste drie genomineerden van de wereld en weet de prijs naar Winterswijk te halen. De prijs wordt uitgereikt door Bowlers Journal International (BJI), een internationaal gerenommeerd Amerikaans Sports Magazine dat bestaat sinds 1913. Nicole geeft aan: “In de Verenigde Staten is bowling zeer populair en groot. De jury kijkt wereldwijd naar bowlingprojecten. We zijn ontzettend trots en blij dat wij als Achterhoeks bedrijf deze mooie prijs hebben gewonnen!

De wethouder Inge klein Gunnewiek kwam langs met een bloemetje om team Reuselink te feliciteren met deze internationale prijs. De bowlingbanen zijn weer geopend en te reserveren via de website www.reuselink.nl Reuselink, het ontdekken waard!

internationale bowling prjis

Reuselink wint internationale prijs

Op de foto van links naar rechts: Casper Dudok, Nicole Reuselink (Recreatiepark Het Winkel en Reuselink), Jeroen Raadman (Reuselink), Inge klein Gunnewiek (Wethouder in Winterswijk), Heidi Gussinklo (Reuselink)

Kom ook bowlen bij Reuselink

Bowlen is leuk voor iedereen en daarom een echte aanrader voor een gezellig dagje uit. Onze vier bowlingbanen zijn van de modernste apparatuur voorzien, zodat de scores nauwkeurig worden bijgehouden. Trek de bowlingchoenen aan en je bent klaar om te gaan!

Je kunt van woensdag t/m zondag bij ons komen bowlen. Daarnaast zijn wij op maandag en dinsdag op aanvraag geopend voor groepen. Bekijk onze exacte openingstijden.

Naast de vier bowlingbanen hebben wij bij Reuselink ook twee indoor jeu de boules banen. Perfect voor wat vrolijke afwisseling en een uitdaging voor jong en oud! 

Een lekker hapje eten?

Na een potje bowlen of jeu de boules genieten van een heerlijke lunch, smakelijk diner of gezellige borrel? Onze menukaart biedt voor elk wat wils.