Gaan jullie binnenkort trouwen, hebben jullie de trouwceremonie al geregeld en zijn jullie op zoek naar een feestlocatie voor jullie trouwfeest? Dan zijn jullie bij Reuselink zalencentrum aan het juiste adres! Onze locatie bevindt zich aan de rand van Winterswijk (Achterhoek), omgeven door het Nationaal Landschap. Ons zalencentrum heeft verschillende zalen, van klein tot groot, in verschillende stijlen. Jullie kunnen dus altijd bij ons terecht.

Vier je bruiloft bij Reuselink in Winterswijk.

Lekker eten tijdens jullie trouwfeest

Een uitgebreide koffietafel met verschillende soorten gebak en andere lekkernijen of een bruidstaart mag zeker niet ontbreken.

Gedurende de dag kunnen wij jullie en jullie gasten ook culinair verrassen. In ons restaurant kunnen wij een heerlijke lunch (bijvoorbeeld in de vorm van een high tea of broodjesbuffet) en een uitgebreid diner serveren. Het diner serveren wij aan tafel of in buffetvorm. Dat overleggen we met elkaar!

Verschillende feestzalen, geschikt voor ieder trouwfeest

Het ene bruidspaar geeft de voorkeur aan een trouwfeest met een kleine(re) groep familie en vrienden, terwijl een ander bruidspaar het liefst een groot feest geeft of een uitgebreide receptie. Aan de wensen van ieder bruidspaar kunnen wij tegemoet komen.

Voor groepen tot 150 personen is onze Jupiterzaal uitermate geschikt en biedt meer dan genoeg ruimte voor al jullie wensen. Jullie kunnen zelf volop genieten van jullie feest; wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld!

Voor groepen groter dan 150 personen bespreken we graag samen de mogelijkheden.

Overnachtingsmogelijkheden

Wellicht komen een aantal van jullie gasten van wat verder weg en willen jullie ze de mogelijkheid bieden om in Winterswijk te overnachten. Ook dat kunnen wij voor jullie faciliteren. Op ons recreatiepark (Het Winkel) kunnen jullie gasten overnachten in een chalet of glamping lodge. Ook is er een 10-persoons familiehuis: een nostalgische boerderij met moderne inrichting.

De voorbereiding van jullie grote dag

Op jullie grote dag mag er natuurlijk niets mis gaan. Jullie wensen voor de trouwdag zijn de basis voor onze ideeën. Kiezen jullie voor zalencentrum Reuselink, dan zorgen wij ervoor dat jullie feestlocatie er tip top en volledig naar jullie wensen uit komt te zien. Dat is alweer een zorg minder!

Trouwlocatie Reuselink in Winterswijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden die Reuselink te bieden heeft als locatie voor jullie trouw- of avondfeest? Neem dan contact met ons op via de mail info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-513025. Jullie zijn natuurlijk ook welkom voor een vrijblijvende afspraak! Wij laten jullie graag de mogelijkheden zien en proeven die wij te bieden hebben om de mooiste dag van jullie leven tot een onvergetelijke dag te maken!