Familiefeest

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor jouw feest in Winterswijk? Zoek dan niet verder! Bij Reuselink helpen wij je graag verder met het organiseren van een geslaagd jubilieum of gezellige familiedag?

Wil je jouw verjaardag(en) vieren met een groter gezelschap of heb je een keer geen zin om zelf alle voorbereidingen te doen? Dan bieden wij dé perfecte oplossing. Bij Reuselink hebben we verschillende gezellige ruimtes die zeer geschikt zijn voor een verjaardag in huiselijke sferen. 

Coffeebar

Verjaardagsvisite voor 30 tot 40 personen

Onze coffeebar met mooie grote tafels, lekkere loungebank en gezellige open haard is erg geschikt voor verjaardagen van 30 tot 40 personen. In een huiselijke sfeer kunnen jij en jouw gasten ontspannend genieten van een hapje en een drankje. Aan de bar is het ook goed vertoeven: lekker een biertje of een wijntje drinken, bijkletsen met vrienden en familie en proosten op de verjaardag. 

Feest tot 75 personen

Ons restaurant toveren wij in een handomdraai voor je om tot een gezellige zaal met een gemoedelijke Achterhoekse sfeer. Statafels, stoere tafels met stoelen of een combinatie van beide met de mogelijkheid om lekker de voetjes van de vloer te laten gaan op de dansvloer. Alles is mogelijk. Je kan eventueel zelf een DJ of andere muziek regelen, maar uiteraard nemen wij ook dat graag uit handen. 

Feest tot 150 personen

Voor de grotere feesten kun je bij ons terecht in de Jupiterzaal. De perfecte ruimte voor een sfeervol feest voor ongeveer 100 tot 150 personen. De Jupiterzaal biedt mogelijkheden voor tafels en stoelen, maar ook statafels met genoeg ruimte voor een dansvloer. Je kunt zelf volop genieten van jouw verjaardag en wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. 

Wij regelen alles voor jou!

Jouw wensen zijn de basis voor onze ideeën. We denken graag met je mee om zowel jou als jouw gasten een onvergetelijke en gezellige avond te bezorgen. Wil je beginnen met koffie met gebak of bonbons? Welke koude en/of warme hapjes wil je serveren? En wellicht wil je afsluiten met een lekkere zak friet of een broodje kroket? De mogelijkheden bij ons zijn  eindeloos. 

Meer weten over de mogelijkheden voor een feest bij Reuselink?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Reuselink te bieden heeft om jouw verjaardag in één van onze zalen te vieren? Neem contact met ons op of kom gewoon even bij ons langs aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne. Wij laten jou graag onze zalen zien, zodat je alvast sfeer kunt proeven en in de stemming kunt komen.