Familiefeest

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw feest in Winterswijk? Zoek dan niet verder! Bij Reuselink helpen wij u graag verder met het organiseren van een geslaagd jubilieum of gezellige familiedag?

Wilt u uw verjaardag(en) vieren met een groter gezelschap of heeft u een keer geen zin om zelf alle voorbereidingen te doen? Dan bieden wij dé perfecte oplossing. Bij Reuselink hebben we verschillende zaaltjes die zeer geschikt zijn voor een verjaardag in huiselijke sferen. 

Verjaardagsvisite voor 30 tot 40 personen

Onze coffeebar met mooie grote tafels, lekkere loungebank en gezellige open haard is erg geschikt voor verjaardagen van 30 tot 40 personen. In een huiselijke sfeer kunnen u en uw gasten ontspannen genieten van een hapje en een drankje. Aan de bar is het ook goed vertoeven: lekker een biertje of een wijntje drinken, bijkletsen met vrienden en familie en proosten op de verjaardag. 

Feest tot 75 personen

Ons restaurant toveren wij in een handomdraai voor u om tot een gezellige zaal met een gemoedelijke Achterhoekse sfeer. Statafels, stoere tafels met stoelen of een combinatie van beide met de mogelijkheid om lekker de voetjes van de vloer te laten gaan op de dansvloer. Alles is mogelijk. U kunt eventueel zelf een DJ of andere muziek regelen, maar uiteraard nemen wij ook dat graag uit handen. 

Feest tot 150 personen

Voor de grotere feesten kunt u bij ons terecht in de Jupiterzaal. De perfecte ruimte voor een sfeervol feest voor ongeveer 100 tot 150 personen. De Jupiterzaal biedt mogelijkheden voor tafels en stoelen, maar ook statafels met genoeg ruimte voor een dansvloer. U kunt zelf volop genieten van uw verjaardag en wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. 

Wij regelen alles voor u!

Uw wensen zijn de basis voor onze ideeën. We denken graag met u mee om zowel u als uw gasten een onvergetelijke en gezellige avond te bezorgen. Wilt u beginnen met koffie met gebak of bonbons? Welke koude en/of warme hapjes wilt u serveren? En wellicht wilt u afsluiten met een lekkere zak friet of een broodje kroket? De mogelijkheden bij ons zijn bijna eindeloos. 

Meer weten over het huren van een zaal voor uw verjaardag?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Reuselink te bieden heeft om uw verjaardag in één van onze zalen te vieren? Neem contact met ons op of kom gewoon even bij ons langs aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne. Wij laten u graag onze zalen zien, zodat u alvast sfeer kunt proeven en in de stemming kunt komen.