Bijzonder lunchen in de Achterhoek

Lekker en bijzonder lunchen in de Achterhoek doe je bij Reuselink. Ons restaurant is gelegen in de natuurrijke omgeving van Winterswijk, nabij de Duitse grens. Tijdens of na een lange fiets- of wandeltocht kom je op ons terras of in ons restaurant weer helemaal tot rust onder het genot van een lekkere lunch.

Lekker lunchen bij Reuselink.

Lunchkaart

Met een goed gevulde lunchkaart heeft ons restaurant iedereen wat te bieden. Van een 12-uurtje bestaande uit een rijkelijk belegd oerbrood met een vleeskroket en soep tot een vegetarische rode bietensalade met geitenkaas: iedereen is bij ons van harte welkom. Ook voor de kleintjes is er genoeg om van te smullen. Wat dacht je van een lekkere tosti of een pancake die je zelf mag versieren met smarties en chocolade?

Lekker borrelen

Ook als je op zoek bent naar een unieke locatie om te borrelen met vrienden of collega’s ben je bij ons aan het juiste adres. Onder het genot van een heerlijke koude of warme drank geniet je van bijvoorbeeld Nacho’s met cheddar & guacamole, een Gemengde bittergarnituur of de overheerlijke Crispers met truffelmayonaise, pijnboompitjes & lente-ui.

Coffeebar

Is het weer koud en guur? Geen probleem! Bij Reuselink kun je heerlijk genieten, ook al is het weer even wat minder. Onder het genot van een overheerlijke, vers gezette kop koffie met gebak of een mok warme chocolademelk zit je er in de coffeebar van ons restaurant heerlijk warm, droog en knus bij. Ook in het voorjaar en in de zomer geniet je op het terras van een lekkere, verfrissende ijskoffie!

Allergie of (dieet)wens?

Heb je een allergie of bepaalde (dieet)wensen? Geef het gerust door zodat onze keukenbrigade er rekening mee kan houden.

Je bent van harte welkom

Je bent van harte welkom om spontaan bij ons binnen te lopen tijdens je fiets- of wandeltocht. Wil je zeker weten dat je een tafel hebt? Reserveer dan van tevoren en voorkom teleurstellingen. Voor vragen kun je contact opnemen met info@reuselink.nl of telefonisch via +31 (0)543-513025.