Lunchen met speeltuin

Lekker lunchen met speeltuin op een unieke locatie: welkom bij Reuselink! Terwijl jij nog na zit te genieten van een heerlijke lunch, ravotten de kinderen lekker door in de binnen- of buitenspeeltuin. Voor de echte dierenliefhebbers is er ook onze dierenweide: een plek waar verschillende dieren genieten van de aandacht en de natuurlijke omgeving.

Lekker glijden van de glijbaan bij Reuselink

Terras met speeltuinen

Op het gezellige buitenterras, aangelegd op houten vlonders, kun je heerlijk relaxen en achteroverleunen in de loungebanken of in een knus hoekje. Of het nu gaat om een lekker kopje koffie óf juist een uitgebreide lunch: je bent even helemaal weg bij Reuselink. De kinderen vermaken zich uren in de grote buitenspeeltuin met onder andere een reuzenglijbaan, schommels en een springkussen. Ook aan de kleinste kinderen is gedacht: speciaal voor hen is er een kleinere glijbaan en een enorme hoeveelheid zand. Neem dus gerust je gereedschap mee om een reusachtig zandkasteel te bouwen!

Binnenspeeltuin met meerdere speellagen

Ook met regen of kou kun je heerlijk genieten bij Reuselink. De grote binnenspeeltuin is direct gelegen aan het kinderplein. Met meerdere speellagen die zijn voorzien van spectaculaire klim-, klauter- en glijtoestellen is de binnenspeeltuin geschikt voor jong en oud. Terwijl de kinderen zich uitleven houd jij vanaf het kinderplein een oogje in het zeil onder het genot van een lekkere lunch of kopje koffie van de coffeebar.

Kinderboerderij

Zijn de kinderen uitgespeeld? Dan is de kinderboerderij een leuke afsluiter voor het hele gezin! De dieren zijn gewend aan kinderen en genieten in de natuurrijke omgeving waarin ze leven van alle aandacht die ze krijgen! Terwijl jij nog zit na te genieten van een heerlijk dagje weg met het gezin spenderen de kinderen hun tijd met de dieren. Hoe vroeg of laat je ook komt maakt niet uit, de dierenwijde is tenslotte de gehele dag geopend.

Reserveer een tafel

Wil je zeker weten dat je een tafeltje hebt? Reserveer dan van tevoren! Je kunt natuurlijk ook spontaan binnenlopen!