Arrangementen

Wil je gezellig uit eten met een groep vrienden of met je collega’s? Of wil je een gezellige avond organiseren op je verjaardagsfeest? Reuselink heeft verschillende smakelijke arrangementen voor groepen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Burgers & Pancake buffet, maar ook een stamppotbuffet of BBQ - buffet behoren tot de mogelijkheden. Wij hebben voor ieder wat wils. Ontdek ook eens onze smaakvolle brunch- en lunchbuffetten en laat je verrassen.

Reserveer online
Burgers en Pancake buffet

Onze arrangementen

Burgers & Pancake buffet

Een keer wat anders dan een stamppotbuffet? Ga dan voor het Burgers & Pancake buffet. Je hebt de keuze uit 2 verschillende (mini) pancakes en 2 verschillende (mini) burgers. Uiteraard mogen de overheerlijke crisper frieten met truffelmayonaise niet ontbreken! Dit buffet is te reserveren vanaf 30 personen voor €19,75 p.p.

High tea

Bij Reuselink kun je ook terecht voor een heerlijke high tea. Geniet van lekkere sandwiches, taart, bonbons en allerlei andere heerlijke hartige en zoete hapjes. Natuurlijk is een high tea niet compleet zonder thee, deze kun je onbeperkt drinken. Wil je liever koffie in plaats van thee? Dan is dit ook mogelijk. Dit arrangement is vanaf 4 personen te reserveren voor €23,50 p.p. Graag minimaal 2 dagen van tevoren reserveren.

High wine en high beer

Ook lekker! Een high wine of high beer bij Reuselink. Bij de high wine serveren we drie soorten wijn. Eerst een witte wijn, gevolgd door een rode wijn of rosé en afsluitend een dessertwijn. Daarbij krijg je allerlei bijpassende lekkernijen voor slechts € 28,50 p.p. Ben je meer van het bier? Ook een high beer is bij ons te boeken. Wij serveren drie soorten bier met heerlijke bijpassende gerechtjes voor €28,50 p.p. Beide arrangementen zijn vanaf 2 personen te reserveren, graag minimaal 2 dagen van te voren.

Groepsmenu

Ben je met 11 personen of meer? Dan hebben we een speciaal groepsmenu. Bij aanvang serveren wij lekkere broodjes met dips en nacho's. Aansluitend geniet je van een tweegangen diner (voor- en hoofdgerecht of hoofdgerecht en dessert) of een driegangen diner. Ook hebben we een speciale kinderkaart voor kinderen tot 12 jaar. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van het groepsmenu? Stuur dan een mailtje naar info@reuselink.nl of bel 0543 51 30 25. We denken graag met je mee! 

Buffetmogelijkheden

Ook voor een buffet ben je bij Reuselink aan het goede adres. Wij hebben diverse buffetmogelijkheden voor elk moment van de dag en voor elk seizoen. Wat dacht je van een lekker lunch of brunchbuffet? Ook hebben we verschillende warm en koud buffetten, zoals een lekker stamppotbuffet voor in de winter. Met mooi weer is een barbecue menu op ons mooie terras natuurlijk ook heerlijk. Dessert na? Dat kan ook! Wij hebben twee dessertbuffetten voor je samengesteld. Wil je liever een paar kleine hapjes voor bij de borrel? Ook daarover denken we graag met je mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het buffet? Stuur dan een mailtje naar info@reuselink.nl of bel 0543 51 30 25. We denken graag met je mee! 

Wandelarrangement

Hou je van wandelen? Zin om er lekker op uit te gaan? Dan is dit uitgebreide wandelarrangement perfect voor jou! Verscholen in de bossen tussen hoge bomen en beekjes vind je ons restaurant. Een perfect start en finish punt voor je wandeling. We ontvangen je met koffie of thee en appelgebak. Je kunt kiezen uit een route van 3, 8, 8,5, 14 of 17 kilometer. Bij terugkomst krijg je een heerlijk 12-uurtje; een kommetje soep, een rijk belegd broodje en een bourgondische kroket.. Dit arrangement kost slechts €18,50.

Let op: de keuken is vanaf 12.00 uur geopend voor lunch. 

Meer weten?

Wil je meer weten over alle arrangementen bij Reuselink? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.