Arrangementen

Wil je gezellig uit eten met een groep vrienden of met je collega’s? Of wil je een gezellige avond organiseren op je verjaardagsfeest? Reuselink heeft verschillende smakelijke arrangementen voor groepen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een burgers & pancake buffet, maar ook een stamppotbuffet of barbecuebuffet behoren tot de mogelijkheden. Wij hebben voor ieder wat wils. Ontdek ook eens onze smaakvolle ontbijt- en lunchbuffetten en laat je verrassen.

Nieuw! Burgers & Pancake buffet

Een keer wat anders dan een stamppotbuffet? Ga dan voor het Burgers & Pancake buffet. Je hebt de keuze uit 2 verschillende pancakes en 2 burgers. Uiteraard mogen de overheerlijke crispers met truffelmayonaise niet ontbreken! Dit buffet is te reserveren vanaf 20 personen voor €15,75 p.p.

High tea

Bij Reuselink kun je ook terecht voor een heerlijke high tea. Geniet van lekkere sandwiches, pancakes, bonbons en allerlei andere heerlijke hartige en zoete hapjes. Natuurlijk is een high tea niet compleet zonder thee, deze kun je onbeperkt drinken. Als je in plaats van thee koffie wilt, kan dat natuurlijk ook. Dit arrangement is vanaf 2 personen te reserveren voor €19,50 p.p. Graag minimaal 2 dagen van te voren reserveren.

High wine en high beer

Ook lekker! Een high wine of high beer bij Reuselink. Bij de high wine serveren we drie soorten wijn. Eerst een witte wijn, gevolgd door een rode wijn of rosé en afsluitend een dessertwijn. Daarbij krijg je allerlei bijpassende lekkernijen. Ben je meer van het bier? Ook een high beer is bij ons te boeken. Wij serveren drie soorten bier met heerlijke bijpassende gerechtjes. Beide arrangementen zijn vanaf 2 personen te reserveren voor €23,50 p.p. Graag minimaal 2 dagen van te voren te reserveren.

Groepsmenu

Ben je met 12 personen of meer? Dan hebben we ook een speciaal groepsmenu. Je hebt de keuze uit twee gangen (voor- en hoofdgerecht) en drie- of viergangen, maar alleen een hoofdgerecht is natuurlijk ook mogelijk. Ook hebben we een speciale kinderkaart voor kinderen tot 12 jaar. 

Buffetmogelijkheden

Ook voor een buffet ben je bij Reuselink aan het goede adres. Wij hebben diverse buffetmogelijkheden voor elk moment van de dag en voor elk seizoen. Wat dacht je van een lekker ontbijt-, lunch of brunchbuffet? Ook hebben we verschillende warm en koud buffetten, zoals een lekker stamppotbuffet voor in de winter. Met mooi weer is een barbecue menu op ons mooie terras natuurlijk ook heerlijk. Dessert na? Dat kan ook! Wij hebben twee dessertbuffetten voor je samengesteld. Wil je liever een paar kleine hapjes voor bij de borrel? Ook daarover denken we graag met je mee.

Wandelarrangement

Hou je van wandelen? Zin om er lekker op uit te gaan? Dan is dit uitgebreide wandelarrangement perfect voor jou! Verscholen in de bossen tussen hoge bomen en beekjes vind je ons restaurant. Een perfect start en finish punt voor je wandeling. We ontvangen je met koffie of thee en appelgebak. Je kunt kiezen uit een route van 3, 8, 8,5 of 17 kilometer. Bij terugkomst krijg je een heerlijk 12-uurtje. Dit arrangement kost slechts €15,75.

Let op: de keuken is vanaf 12.00 uur geopend voor lunch. 

Meer weten?

Wil je meer weten over alle arrangementen bij Reuselink? Neem dan contact met ons op of bekijk de mogelijkheden op onze pagina Menukaart. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.