Binnenspeeltuin

Ben je voor de koude en natte dagen op zoek naar een leuke binnenspeeltuin in Winterswijk? De spectaculaire klim-, klauter- en glijtoestellen in onze binnenspeeltuin staan garant voor veel speelplezier. De binnenspeeltuin bestaat uit verschillende speellagen met op elke laag uitdagende spelonderdelen. Zo kunnen de kinderen zich helemaal uitleven en ben je niet afhankelijk van de weersomstandigheden. En terwijl jouw kind volop speelt, houdt je vanaf het kinderplein een oogje in het zeil. Uiteraard zijn alle speelelementen kindvriendelijk en voldoen ze aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften, zodat je jouw kind zorgeloos kunt laten spelen! 

Binnenspeeltuin Reuselink

De locatie van onze binnenspeeltuin

Onze binnenspeeltuin ligt direct aan ons kinderplein. Hier kun je gezellig zitten en genieten van de zon. Op het aangrenzende terras staan fijne tafels! Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, houd je een oogje in het zeil onder het genot van een hapje en een drankje vanuit onze coffeebar of ons terras van het restaurant. Naast de binnen- en buitenspeeltuin zijn er op onze gehele camping diverse speeltoestellen te vinden. Loop gerust eens een rondje over het vakantiepark en ontdek de vele leuke toestellen in verschillende hofjes! 

Lekker buiten spelen

Ook met mooi weer kun je perfect bij ons terecht. Direct tegenover onze binnenspeeltuin is onze buitenspeeltuin gelegen. In onze ruime speeltuin vind je onder andere een reuzenglijbaan, schommels en een springkussen. De speeltoestellen zijn omgrensd met zand, waardoor het voor de kleintjes ook leuk spelen is! Neem gerust een emmertje en een schepje mee! 

Dagje indoorspeeltuin in Winterswijk?

Kom je ook een hapje eten bij Reuselink? Dan mag je gratis gebruik maken van onze binnen- en buitenspeeltuin. Wil u alleen even komen spelen met de kinderen? Daggasten betalen een dagtarief van € 3,50 per persoon. Hiervoor meld je je bij de receptie. Een dag vol speelplezier op ons vakantiepark gegarandeerd! Ook is het mogelijk een kinderfeestje te organiseren bij Reuselink.