Bowlingbaan in de Achterhoek

Staat er binnenkort een leuk uitje op de planning? Reserveer dan eenvoudig jullie eigen bowlingbaan bij Reuselink Boules & Bowling in Winterswijk, de meest schitterende plek om te bowlen in de Achterhoek! Samen een potje bowlen is de ideale activiteit die voor jong en oud genoeg uitdaging biedt, en vooral heel veel plezier! Op onze spectaculaire bowlingbanen kun je een gezellige middag of avond beleven met natuurlijk een drankje erbij, of een heerlijke maaltijd in ons restaurant. Ook ideaal voor je bedrijfsuitje!

Wist je trouwens dat onze bowlingbaan in de Achterhoek zelfs een internationale prijs gewonnen heeft?

Kom gezellig samen bowlen bij Restaurant Reuselink in Winterswijk

Tijd om te bowlen!

Lekker met de hele groep bowlen in de Achterhoek!

Je kunt je uitleven op onze vier bowlingbanen, voorzien van de meest moderne apparatuur en beeldschermen die jullie scores nauwkeurig bijhouden! Komen jullie met een grote groep? Verdeel jullie dan in kleinere groepen van maximaal 8 spelers, zodat je niet te lang hoeft te wachten tot je weer aan de beurt bent.

Reserveer eenvoudig je bowlingbaan via ons online reserveringssysteem. Je huurt een bowlingbaan al vanaf €19,50 per uur! Bowlingschoenen leen je gratis bij ons. Zorg ervoor dat je deze zo’n minimaal 10 minuten vóór aanvang hebt gepast, dan gaat er geen kostbare bowling-tijd verloren! Kijk hier voor de actuele openingstijden van onze bowlingbanen.

Een hapje eten bij het bowlen

Wil je een complete avond organiseren inclusief diner voor de hele groep, of gewoon overdag een leuk middagje komen bowlen en lunchen? Je bent welkom in ons restaurant waar je met de hele familie of vriendengroep kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Als de zon schijnt kun je ook terecht op ons terras. Neem alvast een kijkje op onze menukaart en ontdek al onze gerechten én veganistische opties!

Nóg meer speelplezier bij de bowlingbaan

Naast onze bowlingbanen liggen ook twee indoor jeu de boules banen. Perfect voor wat leuke afwisseling! Daarnaast hebben we ook een binnenspeeltuin vol klimtoestellen en glijbanen waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Bij mooi weer is er ook een grote buitenspeeltuin met springkussens! Uiteraard mogen je kids hier als gast van Reuselink gratis gebruik van maken.

Meer weten over onze bowlingbaan in de Achterhoek?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze bowlingbaan in de Achterhoek? Dan kun je uiteraard altijd Contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar (0)543 513025 of stuur een mailtje naar info@reuselink.nl