Bowlingbaan Aalten

Zin om met je familie of vrienden een potje te bowlen in de buurt van Aalten? Kom dan naar Reuselink Boules & Bowling in Winterswijk! In onze bowlinghal op het terrein van Recreatiepark Het Winkel kun je gezellig samen een balletje rollen op een van de vier spectaculaire bowlingbanen.

Spectaculaire bowlingbanen in Winterswijk

Strikes, spares en gezelligheid

Lekker bowlen dichtbij Aalten met de hele familie!

Op zo’n 20 minuten rijden van Aalten vind je Reuselink Boules & Bowling. De vier bowlingbanen van onze bowlinghal zijn voorzien van de modernste apparatuur, waarmee alle scores nauwkeurig bijgehouden worden. Schoenen aan, een lekker drankje erbij en je bent klaar om te gaan! Wist je al dat onze bowlingbanen een internationale prijs hebben gewonnen?

Naast onze bowlingbanen liggen ook twee indoor jeu de boules banen. Perfect voor wat leuke afwisseling en een echte uitdaging voor jong en oud!

Een hapje eten na het bowlen

Heb je trek gekregen van al die sportieve inspanningen op onze bowlingbanen? Kom dan gezellig een hapje eten in ons kindvriendelijke restaurant of geniet met mooi weer op ons zonnige terras van een heerlijke lunch of diner. Ben je benieuwd wat er allemaal op ons menu staat? Bekijk dan alvast de menukaart. (Bijna) al onze burgers zijn ook vegetarisch te verkrijgen!

Nog meer speelplezier!

Naast de bowling- en jeu de boulesbanen is er bij onze bowlinghal ook een grote buitenspeeltuin met springkussens waar de kinderen lekker kunnen ravotten. Ertegenover vind je ook een binnenspeeltuin vol klim- en klautertoestellen en glijbanen. Ideaal voor wanneer het weer iets minder mooi is. Uiteraard mogen je kids hier als gast van Reuselink gratis gebruik van maken.

Openingstijden, prijzen en reserveren

Wil je ook komen bowlen dichtbij Aalten? Reserveer dan eenvoudig een bowlingbaan via ons online reserveringssysteem. Wij raden het aan om per baan met maximaal 8 spelers te bowlen, omdat je anders lang moet wachten voordat je weer aan de beurt bent. Zo blijft het leuk voor iedereen. Je huurt een bowlingbaan al vanaf €19,50 per uur! Bowlingschoenen leen je uiteraard gratis bij ons. Zorg ervoor dat je deze zo’n minimaal 10 minuten vóór aanvang hebt gepast, dan gaat er geen kostbare bowling-tijd verloren! Kijk hier voor de actuele openingstijden van onze bowlingbanen.

Meer weten over bowlen in de buurt van Aalten?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze bowling? Dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar (0)543 513025 of stuur een mailtje naar info@reuselink.nl