Buitenspeeltuin

Wanneer het buiten lekker weer is willen kinderen vaak maar een ding: lekker spelen! In Winterswijk vind je een buitenspeeltuin, voor de hele jonge en wat oudere kinderen. Onze speeltuin bevindt zich in een bosrijke omgeving, een prachtige plek om met jouw kinderen of kleinkinderen te komen spelen! Als ouder of grootouder hoef je je niet te vervelen. Reuselink biedt voldoende voorzieningen waarvan je kunt genieten, terwijl de kinderen plezier maken in de speeltuin.

Buitenspeeltuin

Spelen bij Reuselink

Klimmen, klauteren en glijden

Bij onze speeltuin zijn er verschillende toestellen te vinden. De speeltuin beschikt over verschillende glijbanen, een klimtoren en een springkussen. Ook aan de kleintjes is gedacht; er is een speciale kleinere glijbaan en alle speeltoestellen worden omringd door een laag zand. Zo kunnen de kinderen grote zandkastelen bouwen en hoeven ze niet bang te zijn om te vallen!

Daarnaast beschikt het vakantiepark, waarop de speeltuin gelegen is, ook nog vele andere leuke speeltoestellen. Loop rustig door de groene omgeving en laat uw kinderen glijden van de glijbanen, laat ze koppeltje duiken op de verschillende rekstokken of breng een bezoek aan onze dierenweide.

Kou of regen? Geen probleem!

Is het buiten koud of regent het? Kom dan zorgeloos spelen in onze binnenspeeltuin. De binnenspeeltuin heeft verschillende speellagen en is geschikt voor jong en oud.

Aansluitend komen eten? Gezellig! In ons familierestaurant vind je een menukaart met heerlijke gerechten, voor zowel jong als oud. Wij beschikken daarnaast over een terras. Zo kun je heerlijk binnen of buiten lunchen of dineren.

Dagje komen spelen in Winterswijk?

Wil je ook een gezellig dagje komen spelen in onze binnen- en/of buitenspeeltuin in Winterswijk? Als daggast betaalt u €3,50 entree. Hiervoor kun je terecht bij de receptie. Daarnaast is het mogelijk om kinderfeestje te vieren bij de speeltuinen van Reuselink.