Bij Restaurant Reuselink valt het hele jaar wat te beleven! Van smakelijke Paasbrunches tot een gezellige Moederdag High Tea. Neem hieronder een kijkje in onze evenementenkalender en plan alvast je bezoek. Voor enkele evenementen wordt de informatie binnenkort online gezet. Blijf op de hoogte door regelmatig op onze website en social mediakanalen te kijken. Want bij Reuselink draait het niet alleen om heerlijk eten, maar ook om onvergetelijke momenten samen!

 

Evenementenkalender

Pieten disco bij Reuselink
23 november
Pietendisco & Pietenrestaurant

Op donderdag 23 november organiseren wij samen met Sinterklaas activiteiten Winterswijk van 16.30 tot 19.00 uur een gezellige Pieten-disco bij ons! Maar dat is niet alles, want je kunt ook aanschuiven in ons sfeervolle Pietenrestaurant. Benieuwd? Lees dan snel verder! 

Reserveren of vragen?

Wil je een evenement reserveren? Dit kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-513025.

 

Heb je een vraag, een opmerking, specifieke wens of kunnen we je helpen met het organiseren van een feest? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!