Feestlocatie Vragender

Wil je binnenkort een feestje geven en ben je op zoek naar een feestlocatie in
de buurt van Vragender
? Kom dan eens langs bij Restaurant Reuselink in Winterswijk. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft, een jubileum
of een personeelsfeest, je vindt bij ons altijd een ruimte die bij jouw speciale gelegenheid past.

Trouwlocatie Reuselink in Winterswijk.

Binnen of buiten vieren?

Reuselink ligt op zo’n 20 minuten rijden van Vragender. Onze feestlocatie biedt verschillende zalen, geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Of je nu een knus feestje met je naaste familie of beste vrienden wilt vieren of groots wilt uitpakken, bij Reuselink is het allemaal mogelijk!

Zo kun je jouw feest binnen vieren in een van onze zalen, maar ook een leuk tuinfeest is bij ons mogelijk. Neem eens een kijkje op de pagina over onze Jupiterzaal of ontdek onze prachtige buitenlocatie Erve Brookert. Wat dacht je van een feestje in de zaal met onze bowlingbanen?
Voor de kinderen is er bovendien van alles te doen bij Reuselink. Zo hebben wij binnen- en buitenspeeltuinen en is er een vrolijke kinderhoek.

.

Feestje vieren? Wij denken graag met je mee!

Wij staan graag voor je klaar om alles rondom je feest helemaal naar wens te maken. Samen bekijken we welke ruimte voor jouw bijzondere gelegenheid het meest geschikt is en maken we een keuze voor het eten en drinken. Neem eens een kijkje bij onze verschillende arrangementen, zo krijg je alvast een indruk van wat er allemaal mogelijk is tijdens je feest. Let op: dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Heb je andere ideeën, dan horen we die vanzelfsprakend graag!

 

Meer weten?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van onze feestlocatie nabij Vragender? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of kom geheel vrijblijvend langs om de ruimtes en mogelijkheden van onze feestlocatie te bekijken en jouw wensen te bespreken.

Overnachten bij feestlocatie

Zijn er mensen die van ver weg moeten komen? Geen probleem! Reuselink biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden. Zo biedt het pittoreske, nabij de feestlocatie gelegen familiehuis plaats aan maximaal tien personen. Overnachten is ook mogelijk in één van de chalets of in één van de glamping lodges op Recreatiepark Het Winkel. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen caravan, tent of ander kampeermiddel mee te nemen en te overnachten op de ruime kampeerplaatsen van de camping. Een groot aantal plekken beschikt ook privé sanitair.