Happen en trappen is lekker slingeren langs de Slinge!
Nationaal Landschap Winterswijk bestaat uit een coulisselandschap met houtwallen en heggen, afgewisseld met Saksische boerderijen, authentieke molens en scholtenhuizen. De ‘blauwe draad’ van dit sfeervolle gebied vormt de Slingebeek, die in een gezapig tempo door het landschap meandert. Rust en ruimte wachten op je.

Winterswijk is een prachtig stukje Nederland, misschien wel het best bewaarde geheim van het oosten! Energiek, origineel, creatief en inventief:
eenmaal kennis gemaakt, kom je altijd weer terug.

Maak op de fiets kennis met Winterswijk

Om kennis te maken met Winterswijk is er een prachtige fietsroute uitgezet: op de fiets heerlijk Slingeren langs de Slinge. Deze route van 53 kilometer lang leidt je langs de mooiste plekken van de omgeving van Winterswijk. Van al dat trappen krijg je vast en zeker trek. Ga daarom eerst lekker ‘trappen’ om vervolgens te kunnen ‘happen’. Restaurant Reuselink is één van de deelnemende restaurants langs deze route. Op het terras is het heerlijk bijkomen, genieten van de zon, een hapje en een drankje. Ondertussen kun je ook je fiets opladen mocht dat nodig zijn. 

Enkele reacties van deelnemers

Happen en Trappen hebben ons gebracht op plaatsen waar je zelf niet zo gauw komt.
Het was zeer afwisselend en we hebben het beste van Winterwijk en omgeving gezie
n.
Paul Paar op 09-09-2020

HET AANBEVELEN WAARD. Mooie route en heerlijk gegeten in mooie ambiances.
Willem Jan Makkink op 01-07-2020

Wij hebben met zes mensen heerlijk genoten, alles was prima geregeld, prachtige route en heerlijk eten!! De dag was helemaal af, zonder dat we er zelf iets voor hebben gedaan , alles was voor ons geregeld!!
Cilia Langenhof op 15-08-2019 

Meer informatie over Slingeren langs de Slinge

Wil je meer weten over deze prachtige fietsroute? Op de website van Happen en Trappen vind je alle informatie. Tevens kun je via deze website reserveren.