Indoor Jeu de Boules in Winterswijk

Jeu de boules is een leuk spel voor jong en oud en is daarom een echte aanrader voor een uitje met je gezin, de hele familie of vrienden. Bij Reuselink beschikken we over twee indoor jeu de boules banen. Dus ook wanneer het weer wat minder is, kun je gezellig een potje jeu de boules bij ons komen spelen!

Ook bieden wij verschillende bowling- en jeu de boules arrangementen aan. 

 

Openingstijden

Je kunt van vrijdag t/m zondag Jeu de Boules spelen bij Reuselink. Daarnaast zijn wij op maandag t/m vrijdag op aanvraag geopend voor groepen. Bekijk de exacte openingstijden per dag. 

Boek direct online

 
Ontdek onze arrangementen
Meisje speelt Jeu de boules

Spelregels jeu de boules

Iedereen heeft wel eens gehoord van jeu de boules, maar de regels zijn misschien niet bij iedereen bekend. Wij leggen ze je graag even uit:

  • Een jeu de boules spel bestaat uit een aantal rondes. Het doel is om met je team als eerste 13 punten te behalen.
  • Per ronde probeer je er samen met je team voor te zorgen dat er zoveel mogelijk ballen van jouw team het dichtst bij de but (de kleine bal) liggen ten opzichte van de ballen van het andere team.
  • Voor iedere bal die dichterbij de but ligt dan de dichtstbijzijnde bal van de tegenstander krijgt je team 1 punt. Het verliezende team krijgt geen punten

Jeu de boules reserveren

Reuselink heeft twee jeu-de-boulesbanen. Deze banen zijn per uur te reserveren. Per baan kan er met minimaal 2 tot maximaal 6 personen gespeeld worden. Je speelt jeu de boules altijd in twee teams op één baan. Het is mogelijk in verschillende teamindelingen te spelen.

  • Tete-a-tete : 2 teams met elk 1 speler : iedere speler heeft 3 ballen.
  • Doublette: 2 teams met elk 2 spelers : iedere speler heeft 3 ballen.
  • Triplette: 2 teams met elk 3 spelers : iedere speler heeft 2 ballen.

Je kunt de jeu-de-boulesbanen eenvoudig reserveren via ons boekingssysteem. 

Meer weten?

Heb je vragen over de mogelijkheden bij Reuselink? Neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 18.00 uur op +31 (0)543 51 30 25. Je vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne.