Mountainbike routes

Rondom Reuselink is het prachtig om te mountainbiken. In het Nationaal Landschap van Winterswijk zijn verschillende bossen, een afwisseling van akkers, watermolens en oude boerderijen. Ervaar zelf de ruimte en de rust; trek erop uit!

MTB route Winterswijk

Reuselink is sinds maart 2021 het startpunt van een prachtige mountainbikeroute. De route is 38 kilometer lang en bevat ruim 9 kilometer aan singletracks. Naast deze singletracks doet de route ook nog de Winterswijkse berg aan, waarmee enkele hoogtemeters overwonnen moeten worden. Bekijk de route.

Borrelen bij de haard

Mountainbike arrangementen

Wist je dat we ook een speciaal mountainbike arrangement bieden?

MTB-arrangement met Lunch

Kies eens voor een MTB-arrangement met 2 gangen lunch. Vanaf 12.00 uur start je met een heerlijke lunch. Deze begint met een romige tomatensoep met soepballetjes of een (vegetarische) soep van de dag. Vervolgens maak je een keuze uit één van onderstaande heerlijke (bruin of witte) broodjes:

  • Oerbrood met gemarineerde zalm, roomkaas & kappertjes
  • Oerbrood met gesmolten brie, lente ui & honing
  • Oerbrood met ham, kaas, tomaat, sla & komkommer

Bij terugkomst ontvangen we je graag in ons restaurant of op ons terras voor een lekkere kop koffie met appelgebak.

Het arrangement met 2 gangen lunch kost slechts €20,75 p.p. (excl.drank).

Kom je met een groep van 11 personen of meer? Dan betaal je per persoon slechts €19,75 voor het arrangement.

 

E-bike opladen

Wanneer je flinke afstanden fietst, is het handig om tussendoor de accu van je e-mountainbike weer op te laden. Wist je dat dit ook bij Reuselink kan? Terwijl je op het terras zit te genieten, kun je ondertussen je e-mtb weer opladen.

Kom langs bij ons restaurant

Wil je meer weten over de verschillende prachtige mountainbikesroutes die Reuselink te bieden heeft?  Neem contact met ons op via T: 0543 51 30 25 of via info@reuselink.nl.