Mountainbike routes

Rondom Reuselink is het prachtig om te mountainbiken. In het Nationaal Landschap van Winterswijk zijn verschillende bossen, een afwisseling van akkers, watermolens en oude boerderijen. Ervaar zelf de ruimte en de rust; trek erop uit!

MTB route Winterswijk

Reuselink is sinds maart 2021 het startpunt van een prachtige mountainbikeroute. De route is 38 kilometer lang en bevat ruim 9 kilometer aan singletracks. Naast deze singletracks doet de route ook nog de Winterswijkse berg aan, waarmee enkele hoogtemeters overwonnen moeten worden. Bekijk de route.

Mountainbike arrangementen

Wist je dat we ook een speciaal mountainbike arrangement bieden? We ontvangen je dan met een lekkere kop koffie en gebak. Na afloop van je MTB-tocht krijg je een heerlijke 2-gangenlunch. Het arrangement met lunch kost slechts €18,75. De MTB arrangementen zijn uiteraard ook uit te breiden met een diner. Kom genieten van één van de heerlijke gerechten van onze menukaart.

Kom je met een groep van 11 personen of meer? Dan betaal je per persoon slechts €17,75.

Let op: de keuken is vanaf 12.00 uur geopend voor lunch. 

E-bike opladen

Wanneer je flinke afstanden fietst, is het handig om tussendoor de accu van je e-mountainbike weer op te laden. Wist je dat dit ook bij Reuselink kan? Terwijl je op het terras zit te genieten, kun je ondertussen je e-mtb weer opladen.

Kom langs bij ons restaurant

Wil je meer weten over de verschillende prachtige mountainbikesroutes die Reuselink te bieden heeft?  Neem contact met ons op via T: 0543 51 30 25 of via info@reuselink.nl.