Wij zijn weer open!

Hoera! Ons buitenterras is dagelijks van 12.00 tot 18.00 uur geopend voor koffie met (huisgemaakt) gebak, een heerlijke lunch en de lekkerste hoofdgerechten.

Wij verwelkomen je graag op ons vernieuwde terras met grote parasols voor de uitbundige zon en heaters voor de wat frissere dagen. 

Ook kun je dagelijks bij ons terecht voor koffie & gebak to go tussen 09.00 en 18.00 uur

Ons (binnen)restaurant, de binnenspeeltuin en de bowlingbanen blijven voorlopig wel gesloten.

Uiteraard houden wij ons aan de coronamaatregelen. 

Graag tot snel!

Team Reuselink

Veilig genieten bij Reuselink

In verband met het coronavirus, COVID-19, zijn wij genoodzaakt om aanvullende maatregelen te treffen. De maatregelen zullen uiteraard het spelplezier niet wegnemen, maar zijn wel nodig om voor een ieder een zo veilig mogelijke omgeving te creëren.

  • Er zijn vaste zitplaatsen en verplichte reserveringen. Reserveren mag voor maximaal 2 personen, tenzij het gaat om kinderen t/m 12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden. Reserveren aan de deur is toegestaan.
  • Aan een tafel mogen maximaal 2 personen zitten, op 1,5 meter afstand. Uitgezonderd van dit maximum per tafel zijn kinderen t/m12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden.
  • Buiten op ons terras mogen maximaal 50 personen plaatsnemen. Op het terras zullen uitsluitend zitplaatsen zijn.
  • Er is verplichte verificatie van gezondheid van de bezoeker door personeel. En het personeel is verplicht om te vragen aan bezoeker om contactgegevens beschikbaar te stellen ten behoeve van eventueel bron- en contactonderzoek. Er mag geen entertainment zijn, zoals live optredens, op of rondom het terras.
  • Er is geen zelfbediening mogelijk.
  • Bezoekers mogen alleen binnen zijn om gebruik te maken van het toilet, de garderobe of om te betalen. Binnen is een mondkapje verplicht.
  • Er wordt zoveel mogelijk contactloos betaald.
  • De basisregels blijven gelden, zoals 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje.
  • Er zijn looproutes aangegeven voor zowel gasten als werknemers. Hiermee worden permanente kruislijnen voorkomen en komen collega’s niet binnen 1,5 meter van elkaar.

Openingstijden

Op dit moment zijn wij gesloten i.v.m. de huidige coronamaatregelen, maar vanaf 28 april zal ons vernieuwde terras weer dagelijks geopend zijn van 12.00 tot 18.00 uur! We kijken naar je uit!

Maandag en dinsdag zijn wij geopend voor koffie/thee met gebak, heerlijke lunch en plate service. Bekijk onze lunchkaart. Op woensdag t/m zondag is het daarnaast mogelijk om op ons terras te genieten van een selectie heerlijke burgers & pancakes van de dinerkaart!

Openingstijden terras (vanaf 28 april)

Dag Tijd
Ma 12.00 – 18.00 uur
Di 12.00 – 18.00 uur
Wo 12.00 – 18.00 uur
Do 12.00 – 18.00 uur
Vr 12.00 – 18.00 uur
Za 12.00 – 18.00 uur
Zo 12.00 – 18.00 uur

Wij hopen je ook zeer spoedig weer te mogen begroeten in ons (binnen)restaurant en op onze bowlingbanen!

Meer weten?

Heb je vragen over de mogelijkheden bij Reuselink? Neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar van op +31 (0)543 51 30 25. Je vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne.