Speeltuinen in Winterswijk

Reuselink is een gezellig familierestaurant in de bosrijke omgeving van Winterswijk. Bij ons restaurant hebben we twee grote speeltuinen waar de kinderen lekker kunnen ravotten. Met mooi weer is de buitenspeeltuin die grenst aan het terras ideaal. In ons gezellige familierestaurant kunt u genieten van heerlijke maaltijden die met zorg door onze koks worden bereid. Voor de kinderen hebben we een speciaal kindermenu

Binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin bij restaurant Reuselink bestaat uit verschillende speellagen met op elke laag uitdagende spelonderdelen. De spectaculaire klim-, klauter- en glijtoestellen in onze binnenspeeltuin staan garant voor veel speelplezier. Zo kunnen de kinderen zich helemaal uitleven en bent u niet afhankelijk van de weersomstandigheden. En terwijl uw kind volop speelt, houdt u vanaf het kinderplein een oogje in het zeil. Uiteraard zijn alle speelelementen kindvriendelijk en voldoen ze aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften, zodat u uw kind zorgeloos kunt laten spelen! 

Buitenspeeltuin

Met mooi weer is het natuurlijk heerlijk om buiten te spelen! In onze ruime buitenspeeltuin vindt u onder andere een reuzenglijbaan, schommels en een springkussen. De speeltoestellen zijn omgrensd met zand, waardoor het voor de kleintjes ook leuk spelen is! Ook is er speciaal voor de kleintjes een kleinere glijbaan. Neem gerust een emmertje en een schepje mee! Aansluitend komen eten? Gezellig! In ons restaurant vindt u een menukaart met heerlijke gerechten, voor zowel jong als oud. Wij beschikken daarnaast over een sfeervol terras.

Kinderboerderij

Op het terrein bij Reuselink vlakbij de speeltuinen bevindt zich ook onze kinderboerderij. Kom eens kijken naar onze geiten, zwijntjes Charli en Bibi, en naar onze pony Roos.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de speeltuin en restaurant Reuselink? Neem dan gerust contact met ons op. Gelijk een tafel reserveren? Dat kan natuurlijk ook!