Terras

Restaurant Reuselink heeft een gezellig terras waar je met het hele gezin of met een stel vrienden kan genieten van de zon.

Genieten van de eerste zonnestralen in het voorjaar of op een zonovergoten dag in de zomer. Onze grote parasols en prachtige fruitbomen zorgen voor aangename schaduwrijke plekjes. Na een gezellige dag nog even lekker naborrelen? Dat kan ook op ons verwarmde terras met sfeervolle verlichting en heerlijke loungebanken.

Terwijl de (klein)kinderen zich kunnen vermaken in onze speeltuinen geniet u nog even na op ons ruim terras.

Komt u langs voor een lekkere kop koffie, een heerlijk diner, of reserveert u een high beer of high wine. Wij verwelkomen u graag!

 

Ontdek de omgeving

Winterswijk kent een prachtige groene en natuurlijke omgeving. Heerlijk om lekker een eind te wandelen door de bossen of een ideale mogelijkheid om de fiets te pakken en erop uit te trekken. Zo ontdekt u zelf hoe mooi Winterswijk en zijn omgeving is.

Winterswijk kent verschillende fietstochten. Zo kunt u erop trekken in verschillende richtingen, kies bijvoorbeeld voor ‘Fietsroute het Winkel’. Deze route begint en eindigt bij restaurant Reuselink. De route is ongeveer twintig kilometer lang en neemt u mee langs de mooiste plekjes van Winterswijk. Na afloop van de route kunt u uw e-bike bij ons opladen en zelf ook heerlijk tot rust komen op ons terras of in ons restaurant. 

Kom tot rust

En zegt u eerlijk, wat is er nou heerlijker dan een lekkere lunch, een kopje koffie of iets anders lekkers op een zonnig terras midden tussen de natuur nadat u een heerlijk stuk gefietst hebt? Bij Reuselink in Winterswijk zit u hiervoor goed. Kinderen zijn van harte welkom om te komen spelen op het vernieuwde kidsplein, terwijl u geniet van de zon op ons heerlijke lounge terras. U komt geheel tot rust in onze loungebanken en knusse hoekjes. En dat allemaal op houten vlonders, onder sfeervolle verlichting en tussen de fruitbomen.

 

Meer weten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij Reuselink? Neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar van op +31 (0)543 51 30 25. U vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne.