De Gezonde LunchTas

In het nieuwe jaar staan we weer graag voor jullie klaar met verschillende to-go opties én een goedgevulde Gezonde LunchTas!

De weekenden van 8 & 9 januari, 15 & 16 januari én 22 & 23 januari staan bij ons in het teken van goede voornemens voor 2022. Begin het jaar goed en zeg de extra kerst- en oliebollenkilo’s vaarwel met een heerlijke wandeltocht. Onderweg geniet je ook nog eens van een heerlijk gezonde lunch!

Tijdens een van de verschillende wandeltochten smul je onderweg van de Gezonde LunchTas. Deze tas zit boordevol lekkere lunchgerechten, zoals een healthy maaltijdsalade met kip, tonijn of vega, een granenreep en een frisse smoothie. Als extraatje bevat de tas ook een jeu de boules-kortingsbon met 20% korting op de huur van een jeu de boules-baan.

Goede voornemens

Een gezonde wandeling samen met je familie, vrienden of collega's met vooraf een kop koffie /thee met een huisgemaakte havermoutkoek, de Gezonde LunchTas en na afloop een glaasje glühwein kost slechts  €12,50 per persoon. Voor kinderen (frisdrank met havermoutkoek, de Gezonde LunchTas kids en na afloop warme chocolademelk) €9,50. Reserveren mag, maar is niet verplicht. Mensen die liever op de fiets gaan, zijn ook van harte welkom voor een mooie tocht. Starten kan tussen 10.00 uur en 14.00 uur bij Restaurant Reuselink, De Slingeweg 20 in Winterwijk.

We helpen je met je goede voornemens en kijken uit naar je komst!

Reserveer nu

De Gezonde LunchTas