Wandelroutes 

Restaurant Reuselink is het ideale start - en eindpunt van diverse prachtige wandelroutes in de omgeving van Winterswijk.  Routes van diverse afstanden dus zo zijn er routes voor iedereen. Deze nemen je mee door de prachtige natuur van het Achterhoekse Winterswijk. Je wandelt door bossen, over lanen en langs beken en ervaar zo de heerlijke ruimte en rust.

Bruggetje Bocheltsebaan

Verschillende wandelroutes

BOS Project wandelroute

Een route van 3,5 kilometer, met de start en het einde bij Reuselink; dat is de BOS Project wandelroute. Het BOS-project, wat staat voor Bleekhuis, Olliemölle en Strandbad, neemt je mee langs historische plekken van Winterswijk.  Tijdens de route komt je door het Buskersbos, langs de Slinge en de Bocholtse en Borkense baan.

De Slinge wandelroute

Een andere route is de Slinge wandelroute. Een 3 kilometer lange route, met eveneens de start en het eindpunt bij Reuselink. De route neemt je mee langs de Slingebeek. Een prachtig watertje die dwars door de groene natuur loopt. Onderweg kom je verschillende oude boerderijen tegen.

Klootschiet wandelroute

Wil je echt opgaan in de Achterhoekse cultuur? Kies dan voor de Klootschiet wandelroute. ‘Klootschieten’ is namelijk een echte Achterhoekse bezigheid. De bedoeling van klootschieten is om een loden bal zover mogelijk te werpen. Degene die met de minste werpen het eindpunt haalt wint de activiteit. De route neemt je mee door verschillende bospaden, zandpaden en langs boerderijen.

Wandelarrangement

Wist je dat we ook een wandelarrangement aanbieden? We ontvangen je met koffie en gebak. Je kunt kiezen uit diverse korte en lange wandelroutes. Bij terugkomst krijg je een heerlijk 12-uurtje. Dit lunchgerecht bestaat uit een kommetje tomatensoep, 2 belegde broodjes en een bourgondische kroket.  Het arrangement kost slechts €15,75. Lees hier meer over ons wandelarrangement.

Kom je met een groep van 11 personen of meer? Dan betaal je per persoon slechts €14,75 voor het arrangement.

Let op: de keuken is vanaf 12.00 uur geopend voor lunch. 

Kom na een van de wandelroutes tot rust op ons terras, in ons restaurant of in onze coffeebar. Bij ons kun je namelijk heerlijk lunchen en dineren. Daarnaast kun je gerust komen eten met je kinderen. Onze accommodatie beschikt over verschillende voorzieningen voor jong en oud. Speel samen een potje jeu de boules op onze indoor jeu de boulesbaan of laat de kids lekker spelen in onze speeltuinen! Toch liever een uurtje bowlen? Dat kan ook!

Voor welke route ga je?

Kies de route die je wilt! De routes zijn te verkrijgen bij ons restaurant. Wil je meer weten over de routes? Neem contact op met onze receptie. We zijn te bereiken via T: 0543 51 30 25 of via info@reuselink.nl