Wandelroutes 

Naast diverse fietsroutes biedt Winterswijk en de omgeving ook prachtige wandelroutes. Zo zijn zijn er routes voor iedereen, deze nemen u mee door de prachtige natuur van het Achterhoekse Winterswijk. U wandelt door bossen, over langen en langs beken. Zo ervaart u de heerlijk ruimte en rust.

Verschillende wandelroutes

BOS Project wandelroute

Een route van drieënhalve kilometer, met de start en het einde bij Reuselink; dat de BOS Project wandelroute. Het BOS-project, wat staat voor Bleekhuis, Olliemölle en Strandbad, neemt u mee langs historische plekken van Winterswijk. Allereerst treft u het Bleekhuis aan. Het enige wat nog over is van het historische monument zijn de schoorstenen en de fundamenten, omgeven door een prachtig groene omgeving. Vervolgens treft u de Olliemölle aan, die in oorspronkelijke staat wordt restaureert, om vervolgens af te sluiten met een wandeling langs het herstelde Strandbad. Tijdens de route komt u verder door het Buskersbos, langs de Slinge en de Bocholtse en Borkense baan.

De Slinge wandelroute

Een andere route is de Slinge wandelroute. Een drie kilometer lange route, met eveneens de start en het eindpunt bij Reuselink. De route neemt u mee langs de Slingebeek. Een prachtig watertje die dwars door de groene natuur loopt. Onderweg komt u verschillende oude boerderijen tegen.

Klootschiet wandelroute

Wilt u echt opgaan in de Achterhoekse cultuur? Kies dan voor de Klootschiet wandelroute. ‘Klootschieten’ is namelijk een echte Achterhoekse bezigheid. De bedoeling van klootschieten is om een loden bal zover mogelijk te werpen. Degene die met de minste werpen het eindpunt haalt wint de activiteit. De route neemt u mee door verschillende bospaden, zandpaden en langs boerderijen.

Wandelarrangementen

Wist u dat we ook 2 speciale wandelarrangementen bieden? We ontvangen u met koffie en gebak. U kunt kiezen uit een route tussen 3 en 8 kilometer. Bij terugkomst krijgt u een heerlijke 2-gangenlunch óf lekkere borrel met bittergarnituur, net welk arrangement u vooraf heeft gekozen. Het arrangement met lunch kost slechts €17,50, het arrangement met ter afsluiting de borrel heeft u al voor €14,50. De wandelarrangementen zijn uit te breiden met een diner. De dinerklassiekers starten al vanaf € 14,50. Lees hier meer over onze wandelarrangementen.

Komt u met een groep van 11 personen of meer? Dan betaalt u per persoon slechts €16,50 voor het arrangement met lunch en slechts €13,50 voor het arrangement met borrel.

Let op: de keuken is vanaf 12.00 uur geopend voor lunch. 

Kom na een van de wandelroutes tot rust op ons terras, in ons restaurant of in onze coffeebar. Bij ons kunt u namelijk heerlijk lunchen en dineren. Daarnaast kunt u gerust komen eten met kinderen. Onze accommodatie beschikt over verschillende voorzieningen voor jong en oud. Speel samen een potje jeu de boules op onze indoor jeu de boulesbaan of laat de kids lekker spelen in onze speeltuinen! Toch liever een bowlen? Dat kan ook!

Voor welke route gaat u?

Kies de route die u wilt! De routes zijn te verkrijgen bij ons restaurant. Wilt u meer weten over de routes? Neem contact op met onze receptie. We zijn te bereiken via T: 0543 51 30 25 of via info@reuselink.nl