Bijzondere restaurants Achterhoek

In Winterswijk vind je ons bijzondere restaurant in de Achterhoek. Bij ons geniet je van een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel. Of je nu met z’n tweeën, met je kinderen, familie, vrienden of collega’s komt genieten van een heerlijk hapje en drankje: Er is voor ieder wat wils bij ons bijzondere restaurant in de Achterhoek.

Lekker lunchen bij Reuselink.

Heerlijk eten en drinken

Kom je voor een heerlijk hapje en drankje een bezoek brengen aan ons bijzondere restaurant in de Achterhoek? Geniet van onze heerlijke vlees-, vis- of vegetarische gerechten. Naast deze gerechten hebben we ook nog een uitgebreid aanbod aan lekkere burgers en american pancakes! Kom je bij ons lunchen? Ook daarvoor is er een uitgebreide kaart. Zo kun je tijdens jouw lunch genieten van heerlijke broodgerechten, de lekkerste uitsmijters of salades. Ook aan de kids is natuurlijk gedacht, met een speciale kids menukaart.

Borrelen bij Reuselink

Bij ons bijzondere restaurant in de Achterhoek is het gezellig borrelen. Je geniet bij ons in de knusse sfeer van de lekkerste drankjes en hapjes. Het is ook mogelijk om bij ons een high wine of high beer te reserveren. Bij de high wine serveren we drie soorten wijn, bestaande uit een witte wijn, een rode wijn of rosé en als afsluiter een dessertwijn. Voor de bierliefhebbers hebben we een speciale high beer, waar drie verschillende soorten bier worden geserveerd. Beide arrangementen zijn uiteraard inclusief lekkere bijpassende hapjes en gerechtjes. Met wie kom jij gezellig borrelen bij Reuselink?

Reserveer jouw tafel

Reserveer snel jouw arrangement of tafel in ons restaurant via onze website. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons bijzondere restaurant in de Achterhoek? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar (0)543 513025 of stuur een mailtje naar info@reuselink.nl.