Dierenweide

Een leuk dagje uit, daarvoor zit je goed bij Reuselink in Winterswijk. Wij beschikken over een dierenweide. In de dierenweide zijn verschillende leuke dieren aanwezig. Kom je eens kijken naar onze geiten, zwijntjes Charli en Bibi en naar onze pony Roos. Wanneer je geluk hebt kunnen de dieren zelfs bevallen van een kleintje.

Kind aait pony kinderboerderij

Kom onze dieren aaien

Onze dieren zijn gewend aan kinderen. Ze vinden het ook fijn om geaaid te worden. Kom daarom gerust naar onze dieren toe. De dierenweide is de gehele dag geopend. Dus hoe laat je ook komt, je kunt altijd naar onze dieren komen kijken. De dieren genieten eindeloos van de aandacht en van de prachtige natuur.

De dierenweide is gelegen aan ons restaurant. Zo kunnen jouw kinderen, na afloop van de lunch of het diner, de dieren komen aaien terwijl je nog geniet van een afzakkertje op ons terras of in de coffeebar. 

Grenzend aan Het Buskersbos

Naast onze dieren in de weide zijn er ook wilde dieren in de omgeving te vinden. De dierenweide grenst direct aan het bos: Het Buskersbos. In het Buskersbos zijn prachtige wandel- en fietspaden en stroomt de Slingebeek. Je staat binnen no time midden in het bos! Direct vanuit onze groene accommodatie ervaar je de natuur en met een beetje geluk zie je de ijsvogel hier. Naast dit prachtige bos stroomt de beek Boven-Slinge. Hierdoor groeit en bloeit de natuur volop in het Buskersbos.

Eindig je dagje uit ook met een rustgevende wandel- of fietstocht. Daarnaast is Reuselink het begin- en eindpunt van een prachtige fietsroute. 

Meer weten over de voorzieningen bij Reuselink?

Wil je meer weten over de voorzieningen die te vinden zijn bij Reuselink? Neem vrijblijvend contact met ons op! Graag zien wij je bij Reuselink in Winterswijk Brinkheurne