Dineren in Winterswijk

Kom heerlijk dineren bij Restaurant Reuselink in Winterswijk! Ons gezellige en sfeervolle restaurant is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving. Lekker eten, drinken en genieten in Winterswijk.

Menukaart

Bekijk onze diner- en dessertkaart. We hebben ook een speciaal kidsmenu. Onze menukaart is met de grootste zorg samengesteld. De gerechten en de gebruikte ingrediënten passen goed bij de omgeving. Lekker, verrassend en met een landelijk karakter. Heb je allergieën of zijn er andere (dieet) wensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef het gerust door aan de bediening, zodat onze keukenbrigade er rekening mee kan houden.

Lekker eten in het restaurant van Reuselink

Typische Achterhoekse Sfeer

De typische Achterhoekse gemoedelijke sfeer en de prachtige omgeving maken het tot een ideale plek om weer even op te laden. En…aan de kinderen hebben wij ook gedacht. Uiteraard hebben wij een speciale kidskaart, vol met gerechten die ze zeker goed zullen smaken. Maar niet alleen met het samenstellen van de menukaart hebben wij aan de kinderen gedacht. In ons restaurant kun je ook perfect dineren met de kinderen. Terwijl je rustig aan het genieten bent van de lunch, het voor- of hoofdgerecht, kunnen de kinderen zich goed vermaken in het speelhoekje in ons restaurant of in de binnenspeeltuin of buitenspeeltuin. Liever buiten dineren? Op ons terras kun je in alle rust, uit de wind en ook in de laatste zonnestralen van de dag genieten van jouw diner.

Boules & Bowling

Wil je naast dineren nog een leuke activiteit toevoegen aan de dag ? Bij Reuselink vind je vier sfeervolle bowlingbanen en twee indoor jeu de boules banen. Perfect om de middag mee te beginnen of de avond mee af te sluiten. Wie gooit de meeste strikes? Maar ook de Jeu de Boules-banen zorgen voor onverwachts veel spelplezier.

Dineren met groepen

Wil je met een grote(re) groep mensen komen dineren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reserveren voor een diner

Wil je zeker zijn van een plek in ons restaurant, dan adviseren wij om van te voren even te bellen +31(0)543 513025 of om hieronder online te reserveren.

Tafel reserveren