Lunchen in Winterswijk

Lekker lunchen doe je bij Reuselink. Ons fraaie restaurant is gelegen in groene omgeving van Winterswijk. Bij ons kom je tot rust na of tijdens een fiets- of wandeltocht en zit je goed voor een overheerlijk hapje en drankje. Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen genieten.

Lunchkaart

Bekijk hier onze uitgebreide lunchkaart.

Coffeebar

Kom heerlijk genieten in ons restaurant met coffeebar. In de winter zit je er goed voor een lekkere kop koffie of een mok met warme chocolademelk bij de open haard. In het voorjaar en in de zomer kun je van een verfrissend glaasje wijn, bier of fris genieten in de zon op ons terras. Daarnaast beschikt Reuselink over een menukaart met smaakvolle gerechten, zowel voor de lunch als voor het diner. Stap eens bij ons binnen en proef zelf wat wij jou te bieden hebben.

Familierestaurant Reuselink

Kinderkaart

Neem gezellig jouw (klein)kinderen mee naar Reuselink in Winterswijk. Onze keukenbrigade heeft ook aan de kleinsten gedacht. Wij beschikken over een speciaal samengestelde kinderkaart met gerechten die absoluut bij jouw (klein)kinderen in de smaak vallen. Laat de kinderen tijdens of na afloop van de lunch lekker in onze binnenspeeltuin of buitenspeeltuin ravotten. Daarnaast beschikken wij ook nog over een dierenweide. Vermaak voor iedereen!

Speciale wensen

Heb je speciale wensen of volgt iemand uit jouw gezelschap een dieet? Wanneer je dit aangeeft bij de reservering dan houden wij hier gegarandeerd rekening mee. Zo kun je zorgeloos genieten.

Ben je van plan om met een grote groep te komen genieten bij ons restaurant of coffeebar? Dat kan! In ons restaurant passen groepen tot 60 personen. In onze coffeebar er is plaats voor maximaal 40 personen. Bovendien beschikt Reuselink over meerdere zalen, geschikt voor veel doeleinden; van feestjes tot vergaderingen.

Benieuwd geworden?

Ben je benieuwd geworden naar de lunch en diner mogelijkheden bij Reuselink? Of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Reserveren

Wil je reserveren? Dat kan heel eenvoudig via onderstaande link, maar ook via 0543-513025 of per mail naar info@reuselink.nl.

Reserveer een tafel