Familierestaurant

Gezellig met je (klein)kinderen? Restaurant Reuselink in Winterswijk is een echt familierestaurant. We beschikken over een heerlijke dinerkaart (inclusief kidsmenu). In ons restaurant vind je het concept; Burgers & Pancakes. Lekkere dagburgers en pancakes in moderne stijl. Hiernaast serveren we ook onze specials zoals bijvoorbeeld heerlijke zalm met sinaasappelsaus, rundersucade of spareribs. Verwen je kinderen na afloop van het eten met een heerlijk kinderijsje

Boules en Bowling

Voor nog meer vermaak kun je met het hele gezin bowlen of jeu de boulen. Onze vier bowlingbanen zijn voorzien van de modernste apparatuur, zodat de scores nauwkeurig bijgehouden worden. Jeu de boules is een ontzettend leuk indoorspel voor jong en oud. Zo wordt uit eten met kinderen één groot feest. 

Lekker spelen in de (binnen)speeltuin

Naast bowlen kunnen jouw kinderen zowel in onze binnenspeeltuin als buitenspeeltuin terecht. Wanneer de kinderen zich vermaken op de glijbanen, het springkussen of in het zand, kan jij genieten van een kopje koffie of een lekker glas bier, fris of wijn op ons terras. Dat is pas echt genieten! In de gemoedelijke Achterhoekse sfeer voel je je gegarandeerd thuis. 

Menukaarten

Nieuwsgierig geworden naar wat er op het menu staat? Bekijk hier onze menukaarten.

Reserveer uw tafel!

Wil je lekker komen eten bij Reuselink in de groene omgeving van Winterswijk? Reserveer dan snel een tafel. Dat kan heel eenvoudig via onderstaand reserveringsformulier, maar ook via +31(0)543 513025 of per mail naar info@reuselink.nl.

Bevat het gezelschap personen met een allergie of wil je om andere redenen voorkeur voor het weglaten van bestanddelen van onze gerechten? Geef dit dan bij de reservering aan.

Wil je meer weten over uiteten bij Reuselink of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zien je graag in ons restaurant, coffeebar of op ons terras!