Familierestaurant

Gezellig met uw (klein)kinderen uiteten en voor ieder wat wils? Restaurant Reuselink in Winterswijk is een echt familierestaurant. We beschikken over een heerlijke dinerkaart (inclusief kidsmenu). In ons restaurant vindt u een nieuw concept; Burgers & Pancakes. Lekkere dagburgers en pancakes in moderne stijl. Verwen uw kinderen na afloop van het eten met een heerlijk kinderijsje

Boules en Bowling

Voor nog meer vermaak kunt u met het hele gezin bowlen of jeu de boulen. Onze vier bowlingbanen zijn voorzien van de modernste apparatuur, zodat de scores nauwkeurig bijgehouden worden. Jeu de boules is een leuk spel voor jong en oud. Zo wordt uit eten met kinderen één groot feest. 

Lekker spelen in de (binnen)speeltuin

Naast bowlen kunnen uw kinderen zowel in een binnenspeeltuin als buitenspeeltuin terecht. Wanneer uw kinderen zich vermaken op de glijbanen, het springkussen of in het zand, kunt u genieten van een kopje koffie of een lekker glas bier, fris of wijn op ons terras. Dat is pas echt genieten! In de gemoedelijke Achterhoekse sfeer voelt u zich gegarandeerd thuis. 

Menukaarten

Nieuwsgierig geworden naar wat er op het menu staat? Bekijk hier onze menukaarten. 

Reserveer uw tafel!

Wilt u lekker komen eten bij Reuselink in de groene omgeving van Winterswijk? Reserveer dan snel uw tafel. Dat kan heel eenvoudig via onderstaand reserveringsformulier, maar ook via 0543-513025 of per mail naar info@reuselink.nl.

Bevat uw gezelschap personen met een allergie of heeft u om andere redenen voorkeur voor het weglaten van bestanddelen van onze gerechten? Geeft u dit dan bij de reservering aan.

Wilt u meer weten over uiteten bij Reuselink of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zien u graag in ons restaurant, coffeebar of op ons terras. 

Meer weten?

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij Reuselink? Neem contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar van op +31 (0)543 51 30 25. U vindt ons aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne.