Restaurant met speeltuin Achterhoek

Bij Reuselink vind je de ideale combinatie van een restaurant met speeltuin in de Achterhoek. De kinderen spelen de hele middag in onze binnen- of buitenspeeltuin, terwijl jij lekker in ons restaurant of op ons buitenterras zit. Zo geniet je bij ons restaurant met speeltuin in de Achterhoek, terwijl je een oogje in het zeil houdt. Vervolgens kun je bij ons met het hele gezin of jouw hele gezelschap lekker eten! Alvast jouw plekje reserveren in ons restaurant met speeltuin? Dat gaat eenvoudig via onderstaande button!

blij kindje glijdt van glijbaan in buitenspeeltuin

Uren speelplezier en blije gezichtjes

Ontdek onze speeltuinen

Bij onze binnen- en buitenspeeltuin is er meer dan voldoende speelplezier te beleven. In de binnenspeeltuin vind je spectaculaire speeltoestellen waar je lekker kunt klimmen, klauteren en glijden. Uiteraard voldoen alle speeltoestellen in onze binnenspeeltuin aan de benodigde veiligheidseisen, waardoor je met een gerust hart kan plaatsnemen in ons restaurant.

Bij ons restaurant met speeltuin in de Achterhoek hebben we ook een uitgebreide buitenspeeltuin. Met mooi weer kunnen de kids zich hier uren vermaken met onder andere het grote springkussen, de reuzeglijbaan en de schommels. Alle speeltoestellen zijn omgeven met zand, dus het is de ideale plek om lekker te spelen.

Lekker eten met de kids

Na een middag fanatiek spelen zullen de kinderen wel honger hebben. Maar goed dat we hier bij ons restaurant met speeltuin in de Achterhoek rekening mee hebben gehouden! Voor onze kleine gasten hebben we een speciaal kindermenu met de lekkerste gerechten. Zo is er voor de kids een lekkere tomatensoep of american pancake te verkrijgen. Toch meer fan van frietjes? Ook die bieden wij aan in combinatie met een lekkere snack, een kidsburger of een schnitzel.

Bekijk onze menukaarten

Reserveer direct jouw plekje

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over ons restaurant met speeltuin in de Achterhoek? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar (0)543 513025 of stuur een mailtje naar info@reuselink.nl.