Speeltuin bij Lichtenvoorde

Wil je met de kids naar de leukste speeltuin bij Lichtenvoorde? Laat ze heerlijk ravotten en spelen in onze grote binnenspeeltuin en buitenspeeltuin! Onze speeltuinen zijn volledig voorzien van allerlei leuke, veilige klimtoestellen en glijbanen, en zijn het meer dan waard om naar Winterswijk te rijden, op slechts 20 minuutjes van Lichtenvoorde. Compleet met kinderboerderij, restaurant en bowlingbanen is dit de leukste speeltuin bij Lichtenvoorde om een dagje door te brengen met het hele gezin!

blij kindje glijdt van glijbaan in buitenspeeltuin

Uren speelplezier en blije gezichtjes

Speeltuin met familierestaurant

In ons familierestaurant Reuselink hangt een heerlijke, ongedwongen sfeer en bieden we voor jong én oud genoeg lekkers om uit te kiezen. Zo hebben we ook een speciaal kidsmenu. Ga samen zitten in een knus hoekje, op onze lounge banken, of bij mooi weer op ons zonnige terras. Je kunt genieten van allerlei gerechten en veganistische opties, of natuurlijk van een kopje koffie of thee met iets lekkers. Bovendien kunnen jullie in de zomer genieten van een lekker sorbet of soft ijsje!

Heb je een allergie of bepaalde (dieet)wensen? Geef het gerust door aan onze bediening.

Nóg meer speelplezier bij Lichtenvoorde

Vlakbij onze speeltuinen bij Lichtenvoorde, bevindt zich ook onze eigen kinderboerderij waar je kunt komen kijken naar onze leuke geitjes, onze twee zwijntjes Charli en Bibi, en onze pony's Roos en Smaragd. Geniet van een leuke middag samen, of laat de pret nog langer duren en reserveer jullie eigen bowlingbaan! Als lichter alternatief hebben ook twee indoor jeu de boules banen waar je met het hele gezin leuke wedstrijdjes kunt spelen. Ook ideaal voor familiefeestjes in de buurt van Lichtenvoorde!

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze speeltuinen bij Lichtenvoorde, of over onze bowlingbanen, jeu de boules banen of restaurant? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar (0)543 513025 of stuur een mailtje naar info@reuselink.nl