Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan waarbij je deel uitmaakt van een gezellig team in een leuk restaurant gelegen op een vakantiepark? Dan is dit jouw kans! Restaurant Reuselink in Winterswijk is op zoek naar enthousiaste afwastoppers vanaf 16 jaar, maar ook ouderen zijn van harte welkom om te solliciteren! Wil jij ons enthousiaste team komen versterken? Solliciteer direct door te mailen naar info@reuselink.nl en dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Spik & span

Als afwastopper ben jij een onmisbare schakel in ons team. Jouw taken bestaan uit het afwassen van onder andere servies, bestek en keukenmaterialen. Je zorgt ervoor dat alles weer spik en span wordt. Daarnaast ondersteun je jouw collega’s in de keuken waar nodig en help je mee met het schoonhouden van de werkruimtes.

Wat bieden wij jou:

  • Een gezellige werkomgeving en een enthousiast team.
  • Flexibele werktijden die goed te combineren zijn met bijvoorbeeld school of andere verplichtingen.
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • De leukste personeelsfeestjes. 
  • Een aantrekkelijke korting bij Reuselink.
  • Genoeg ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat wij vragen:

  • Enthousiasme en een positieve instelling.
  • Betrouwbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Goede samenwerking en communicatieve vaardigheden.
  • Flexibiliteit en bereidheid om in de avonden, weekenden en op feestdagen te werken.

Welkom bij Reuselink!

We zijn een echt familiebedrijf. Al vier generaties lang zijn wij dagelijks bezig met onze gasten en ons bedrijf. Telkens weer passend in de tijd en luisterend naar de behoeften van onze gasten. Restaurant Reuselink ligt gelegen in een prachtige omgeving. Deze landelijke ligging in combinatie met het recreatiepark, de boules & bowling, het terras en speeltuinen zorgt ervoor dat wij onze gasten optimaal kunnen laten genieten.

 

Het team Restaurant Reuselink is enthousiast en betrokken. We doen niks liever dan onze gasten een fijne tijd bezorgen. We zijn altijd in beweging en willen op deze manier zoveel mogelijk mensen inspireren. Samen met onze gasten maken we mooie herinneringen. Gewoon samen genieten, doe je bij Restaurant Reuselink.

 

Solliciteer direct

Klinkt dit als de perfecte bijbaan voor jou? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@reuselink.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je snel te verwelkomen in ons team! Bekijk ook onze andere vacatures.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 3 MB.
Max. bestandsgrootte: 2 MB.