waar is dat (personeels-)feestje?

Bij Reuselink in Winterswijk! Bij ons combineer je gezelligheid, activiteit, beleving & lekker eten tijdens jouw feest. We beschikken over verschillende zalen voor bijvoorbeeld het leukste personeelsfeest of nieuwjaarsborrel en denken graag met je mee. Of je nu met vier, dertig of honderd collega’s komt, wij heten je van harte welkom!

Maak een vrijblijvende afspraak

Arrangementen

Hieronder vind je een aantal arrangementen voor een geslaagd personeelsfeest. Een allergie of bepaalde (dieet)wensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef het gerust door dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

 

Arrangement A

€ 34,50 p.p.

20.00 tot 22.00 uur Bowlen
22.00 tot 23.00 uur Borrel

Incl. drankjes* & borrelplankje

 

Dit arrangement is uit te breiden met de volgende arrangementen:

 

 

Arrangement B

€ 58,50 p.p.

Arrangement A plus:

19.00 tot 20.00 uur Burger 
Keuze uit één van onze overheerlijke
burgers van onze menukaart.

Incl. drankjes*

 

 

Arrangement C

€ 75,- p.p.

Arrangement A plus:

18.00 tot 20.00 Groepsmenu (2-gangen)

Incl. drankjes*

 

 

Arrangement D

€ 69,- p.p. (vanaf 30 personen)

Arrangement A plus:

18.00 tot 20.00 Burger of Schnitzel

Keuze uit één van onze overheerlijke
burgers of schnitzel van onze menukaart.

Incl. drankjes*

 

* Fris, (tap)bier, wijn en binnenlands gedistilleerde dranken.

 

Thema-avonden

Naast bovenstaande arrangementen organiseren wij samen met De Entertainment Koning verschillende thema-avonden. Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op. 

1. Casino Club Royal

Waan jezelf en je collega’s even in Las Vegas! Jullie kunnen je geluk beproeven aan de Roulette, Poker en Black Jack tafels. Achter de speeltafels staan onze croupiers te popelen om de nodige speluitleg te geven. Iedereen krijgt aan het begin van de avond voor €350,- (nepwaarde) aan speelfiches om te gokken.

Aan het eind van de avond kun je met de gewonnen fiches meebieden op mooie prijzen tijdens de veilig! Maar of je nu precies weet waarop je aan het bieden bent… Een hilarische afsluiting van de avond! 

Tijdsduur: ± 2,5 - 3 uur


2. Pubquiz De Uitdaging 

Test de (muziek-)kennis van jezelf en die van jouw collega’s met Pubquiz De Uitdaging! De deelnemers worden verdeeld in twee teams en zij gaan de strijd tegen elkaar aan. De quiz bestaat uit de volgende onderdelen: 

Ronde 1: Popquiz.nl – Hoeveel weet jij van muziek van toen en nu? 

Welke zanger was dit ook alweer? Wat is de titel van deze meezinger of hoeveel regels ken jij nog van het refrein? Deze en soortgelijke vragen komen er in de eerste ronde aan bod. Kortom, de hersenen worden flink gekraakt! 

Ronde 2: Bekende Nederlanders Quiz

De teamcaptain krijgt van de showmaster kaartjes te zien met daarop namen van bekende Nederlanders en moet deze vervolgens omschrijven aan de rest van het team (zonder de naam te noemen natuurlijk). Raad jij welke BN’er hij\zij bedoelt? 

Ronde 3: Kennis Quiz 4 tegen 4 

Speel je tegenstander aan de quiztafel weg door weetjes en feitjes snel en goed te beantwoorden. Kom je er zelf even niet uit? Je teamleden mogen je helpen. 

Ronde 4: Finale

Haal jij voor je team dubbele punten binnen door het uitvoeren van een hilarische opdracht?  

Tijdsduur: ± 1,5 uur 


1. The Allround Party DJ

Met The Allround Party DJ gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer tijdens jouw bedrijfsfeest! Van dansbare discokrakers uit de 70’s tot swingende hits uit de 80’s, 90’s en de zeroes! Natuurlijk worden er ook nummers van nu uit de Top40 gedraaid. Kortom, voor ieder wat wils. 

 

Wil je meer weten over de thema-avonden bij Reuselink? Neem dan contact met ons op.  

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stuur dan een mailtje naar info@reuselink.nl of bel 0543 51 30 25. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende afspraak!