Personeelsfeest organiseren

Wil je een personeelsfeest organiseren, waar nog dagenlang over nagepraat wordt? En ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk dan de mogelijkheden van Reuselink in Winterswijk. Combineer avontuur, activiteit, beleving en lekker eten tijdens een personeelsfeest bij Reuselink. We beschikken over verschillende zalen voor het leukste personeelsfeest en denken graag met je!

 

 

Gezellig kletsen of actief bezig zijn?

Reuselink vertaalt graag jouw wensen naar een geslaagd personeelsfeest. Zo kun je kiezen voor een feestavond met een DJ of een band. Of ga je liever voor een middag of avond met activiteiten? Daag jouw collega‚Äôs uit voor een spectaculair potje bowlen of indoor jeu de boules. Wie gaat er op jacht naar het baanrecord of vergeten je medewerkers dat ze aan de beurt zijn omdat er zo gezellig gekletst wordt? Reuselink is de perfecte locatie om elkaar beter te leren kennen, een absolute aanrader

Natuurlijk is een combinatie van beide soorten invullingen mogelijk. Neem contact met ons op om de vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken, of om een voorstel op maat aan te vragen. Uiteraard ben je van harte welkom om eerst een keer de locatie te bezichtigen! 

Uitgebreid diner of luxe hapjes?

Een geslaagd personeelsfeest kan niet zonder een lekkere maaltijd of smaakvolle hapjes. Bij Reuselink zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van eten en drinken mogelijk. Geniet van een heerlijk warm- en koud buffet, we hebben diverse mogelijkheden!

 

Personeelsfeest in combinatie met een zakelijke activiteit

Een feestavond is daarnaast een leuke en geschikte afsluiting van een zakelijke activiteit, zoals een meeting of workshop. Ook voor een zakelijke activiteit kunnen we een passend arrangement samenstellen. Neem contact met ons op en we denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden.

Meer weten?

Wil je meer weten over het organiseren van een personeelsfeest bij Reuselink in de omgeving van Winterswijk? Of heb je vragen over de mogelijkheden bij Reuselink? Neem dan contact met ons of kom bij ons langs aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne!