Personeelsfeest organiseren

Wil je een personeelsfeest organiseren, maar ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk de mogelijkheden van Reuselink in Winterswijk. Reuselink beschikt over verschillende zalen voor een personeelsfeest voor iedere soort organisatie en ongeacht het doeleinde van het feest. 

Gezellig samenzijn of actief bezig zijn?

Reuselink vertaalt graag jouw wensen naar een geslaagd personeelsfeest. Zo kun je kiezen voor een feestavond met een DJ of een band. Of ga je liever voor een middag of avond met activiteiten? Daag jouw collega‚Äôs uit voor een spectaculair potje bowlen of indoor jeu de boules. Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen. Een absolute aanrader. Of kies ervoor om samen levend stratego of een ander spel te spelen. Jouw medewerkers hebben op deze manier informeel contact, wat de teamgeest kan versterken. Ook is er een combinatie van beide soorten invullingen mogelijk. Kom eens vrijblijvend overleggen bij ons. 

Uitgebreid diner of luxe hapjes?

Een geslaagd personeelsfeest kan niet zonder een lekkere maaltijd of smaakvolle hapjes. Bij Reuselink zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van eten en drinken mogelijk. Geniet van een heerlijk warm- en koud buffet. Blijf je liever op de dansvloer staan? Ga dan voor tweemaal een koud en tweemaal een warm hapje.

Personeelsfeest in combinatie met een zakelijke activiteit

Een feestavond is daarnaast een leuke en geschikte afsluiting van een zakelijke activiteit, zoals een meeting of workshop. Reuselink biedt voor verschillende zakelijke arrangementen aan, ideaal voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten. Een arrangement bestaat uit de zaalhuur, een lunch (inclusief frisdranken), koffie, thee en water. Daarnaast zijn er ook verschillende andere soorten mogelijkheden. Kom eens lang bij Reuselink en vraag naar de verschillende mogelijkheden. 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over het organiseren van een personeelsfeest bij Reuselink in de omgeving van Winterswijk? Of heb je vragen over de mogelijkheden bij Reuselink? Neem dan contact met ons of kom bij ons langs aan de Slingeweg 20 in Winterswijk Brinkheurne!