Restaurant Bredevoort

Op zoek naar een restaurant in de buurt van Bredevoort? Kom naar Restaurant Reuselink in Winterswijk en geniet van heerlijke gerechten in een prachtige omgeving! Onze menukaart biedt voor elk wat wils!

mensen eten in het restaurant

Gezellig restaurant nabij Bredevoort

Restaurant Reuselink is gelegen op Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk op zo’n 20 minuten rijden van Bredevoort: een unieke locatie, in een rustgevende groene omgeving, Reuselink is daarom het perfecte startpunt voor een mooie wandeling of fietstocht door de bosrijke natuur. Kom vervolgens lekker genieten van een lunch of diner in ons sfeervolle restaurant of neem bij mooi weer plaats op ons zonnige terras.

Heerlijke burgers & pancakes eten in ons restaurant bij Bredevoort

In ons restaurant nabij Bredevoort kun je genieten van de lekkerste gerechten en drankjes. Zowel voor lunch als diner, maar ook voor een gezellige borrel,  zit je bij ons goed!  Op onze uitgebreide menukaart staat voor ieder wat wils. De smaakmakers op onze kaart zijn onze burgers: sappig gegrild rundvlees of kip, geserveerd met knapperige crisperfrieten - gewoonweg heerlijk!

Een ander hoogtepunt op onze kaart zijn de american pancakes. Ga je voor pulled pork (ook vegan), veggie of zalm? Of kies je toch voor een zoete variatie? Het is aan jou!

Natuurlijk hebben we voor de kids een speciaal kindermenu.

Allergie of (dieet)wens?

Heb je een allergie of bepaalde (dieet)wensen? Geef het even door en onze keukenbrigade zal ook voor jou iets heerlijks op tafel toveren! Wist je trouwens dat (bijna) al onze burgers ook veganistisch te verkrijgen zijn?

Familierestaurant Reuselink: leuk voor jong en oud

Reuselink is een echt familierestaurant. Er is bij ons van alles te beleven voor jong en oud. Kom gezellig met je familie of vrienden bowlen op onze spectaculaire bowlingbanen en geniet vervolgens van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant nabij Bredevoort. Terwijl de kinderen op het eten wachten, kunnen ze lekker spelen in de vrolijke kinderhoek van ons restaurant.  Daarnaast hebben we ook indoor jeu de boulesbanen en leuke speeltuinen: een binnenspeeltuin vol klim- en klautertoestellen en glijbanen en een grote buitenspeeltuin. Kortom, van alles te beleven voor een gezellig dagje uit!

Openingstijden Restaurant

Bekijk onze openingstijden.