Camping Reuselink

Vakantie op een unieke locatie: dat is vakantie op Camping Reuselink, waar je kunt genieten van de leukste activiteiten? Bij ons is er volop vermaak voor jong en oud met twee speeltuinen, spectaculaire bowlingbanen, indoor jeu de boules en een breed aanbod aan verrassende arrangementen. Wat dacht je van een gezellige High Wine met vriendinnen of een High Beer met de mannen? Daarnaast is het ook mogelijk om een heerlijk hapje eten te combineren met een van onze activiteiten. Een verblijf op Camping Reuselink betekent een onvergetelijke tijd voor iedereen!

Vakantiepark HetWinkel - Kinderen in de kinderwagen

Camping Reuselink

Zin in plezier? Bij Reuselink begin je je dag vol plezier in onze binnen- en buitenspeeltuinen! Klauter op de reuzenglijbaan, wip op de schommels of spring op het supertof springkussen in de grote buitenspeeltuin. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je de speeltuin onveilig terwijl je ouders een oogje in het zeil houden vanaf het aangrenzende terras. Ook bij regen of slecht weer kun je bij Reuselink prima komen spelen. Met een grote binnenspeeltuin met maar liefst drie verdiepingen ben je verzekerd van de allerleukste speelmomenten die je niet snel zult vergeten!

Spectaculaire bowlingbanen bij Restaurant Reuselink

Ook voor de wat oudere kinderen is er genoeg te doen bij Reuselink. Wat dacht je van een bowlingwedstrijd? Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes ga je de strijd aan op onze award winnende bowlingbanen! Wie is de beste bowler en gaat er met de winst naar huis? Dat is snel duidelijk: onze vier bowlingbanen zijn namelijk voorzien van de modernste apparatuur zodat de scores nauwkeurig bijgehouden kunnen worden! Ben je al eens wezen bowlen en wil je iets anders proberen? Bekijk dan ook onze twee indoor jeu de boules banen!

Restaurant Reuselink: heerlijk eten na een dag op de camping

Gezellig een hapje eten? Na een dag op de camping ben je vast toe aan iets lekkers te eten. Bij Restaurant Reuselink beschikken we over een heerlijke menukaart inclusief kidsmenu. In ons restaurant geniet je niet alleen van lekkere burgers, maar ook van Mexicaanse specialiteiten en een heus familiediner voor de hele familie. Terwijl je heerlijk tot rust komt in ons restaurant, kunnen de kinderen zich vóór en na het eten vermaken in onze vrolijke speelhoek, die te herkennen is aan de muurschildering met bospad. Trakteer je jouw kinderen na het eten nog op een van onze heerlijke kinderijsjes?

Reserveren?

Wil je zeker zijn van een plek in ons restaurant of wil je een arrangement boeken tijdens je verblijf op Camping Reuselink, dan adviseren wij je om van tevoren te reserveren. Dit kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Reserveren is ook mogelijk door een mailtje te sturen naar info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-513025.