Kinderfeestje in de Achterhoek

Gefeliciteerd met je verjaardag! Je wilt natuurlijk je vriendjes en vriendinnetjes verrassen met het leukste kinderfeestje in de Achterhoek! Dan ben je bij Reuselink op de juiste plek! Met een supertoffe, award winnende bowlingbaan, meerdere speeltuinen en natuurlijk een lekkere friet met snack na het spelen spendeer je zonder moeite je hele dag bij Reuselink!

kinderen zijn blij tijdens het bowlen

Urenlang speelplezier

Lekker klimmen, klauteren en ravotten in de buiten- of binnenspeeltuinen van Reuselink: dat is waar jouw kinderfeestje mee begint. Urenlang kun je je vermaken in de grote buitenspeeltuin met reuzenglijbaan, schommels en een supertof springkussen. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je de speeltuin onveilig terwijl je ouders een oogje in het zeil houden vanaf het aangrenzende terras. Ook bij regen of slecht weer kun je bij Reuselink prima je kinderfeestje vieren. Met een grote binnenspeeltuin met maar liefst drie speellagen ben je verzekerd van het allerleukste kinderfeestje dat niet snel vergeten wordt!

Award winnende bowlingbaan

Ook voor de wat oudere kinderen is er genoeg te doen bij Reuselink. Wat dacht je van een bowlingwedstrijd? Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes ga je de strijd aan op onze award winnende bowlingbaan! Wie is de beste bowler en gaat met de winst naar huis? Dat is snel duidelijk: onze vier bowlingbanen zijn namelijk voorzien van de modernste apparatuur zodat de scores nauwkeurig bijgehouden kunnen worden! Ben je al eens wezen bowlen en wil je iets anders proberen? Bekijk dan ook onze twee indoor jeu de boules banen!

Eten als afsluiten van het kinderfeestje

Na een dag ravotten in de binnen- of buitenspeeltuinen of bowlen ben je natuurlijk wel toe aan een lekkere maaltijd om de dag af te sluiten. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes praat je na over de onvergetelijke avonturen die je hebt beleefd in de speeltuin of de spannende bowlingwedstrijd die jullie achter de rug hebben. Bij alle arrangementen zijn een frietje met snack inbegrepen!

Laat ons weten dat je komt!

Wil je er zeker van zijn dat je je kinderfeestje bij ons kunt vieren? Laat ons dan weten dat je komt! Met onze Kinderfeestarrangementen ben je verzekerd van een onvergetelijke dag! Als jij je vriendjes en vriendinnetjes meeneemt, regelen wij de ranja, chips en een lekker frietje met snack als afsluiter!