Lunchen in Winterswijk

Lekker lunchen doet u bij Reuselink. Ons fraaie restaurant is gelegen in groene omgeving van Winterswijk. Bij ons komt u tot rust na of tijdens een fiets- of wandeltocht en zit u goed voor een overheerlijk hapje en drankje. Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen genieten. 

Lunchkaart

Bekijk hier onze uitgebreide lunchkaart. 

Coffeebar

Kom heerlijk genieten in ons restaurant met coffeebar. In de winter zit je er goed voor een goede kop koffie of een mok met warme chocolademelk bij de open haard. In het voorjaar en in de zomer kunt u van een verfrissend glaasje wijn, bier of fris genieten in de zon op ons terras. Daarnaast beschikt Reuselink over een menukaart met smaakvolle gerechten, zowel voor de lunch als voor het diner. Stapt u eens bij ons binnen en proef zelf wat wij u te bieden hebben. De combinatie van de Achterhoekse sfeer en de prachtige omgeving zorgt ervoor dat u zich weer helemaal kan opladen. 

Kinderkaart

Neem gezellig uw (klein)kinderen mee naar Reuselink in Winterswijk. Onze keukenbrigade heeft ook aan de kleinsten gedacht. Wij beschikken over een speciaal samengestelde kinderkaart met gerechten die absoluut bij uw (klein)kinderen in de smaak vallen. Laat de kinderen tijdens of na afloop van de lunch lekker in onze binnenspeeltuin of buitenspeeltuin ravotten. Daarnaast beschikken wij over een kinderboerderij. Vermaak voor iedereen! 

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen of volgt iemand uit uw gezelschap een dieet? Wanneer u dit aangeeft bij de reservering dan houden wij hier gegarandeerd rekening mee. Zo kunt u zorgeloos genieten.

Bent u van plan om met een grote groep te komen genieten bij ons restaurant of coffeebar? Gezellig! In ons restaurant passen groepen tot 60 personen. In onze coffeebar er is plaats voor maximaal 40 personen. Bovendien beschikt Reuselink over meerdere zalen, geschikt voor veel doeleinden; van feestjes tot vergaderingen. In overleg met ons zijn er veel mogelijkheden beschikbaar. 

Boules & Bowling

Naast een lekker lunch kunt u bij Reuselink ook terecht voor een gezellige activiteit. U vindt bij ons vier sfeervolle bowlingbanen en twee indoor jeu de boules banen. Met wie komt u een potje bowlen? Iedereen kent Jeu de Boules van een vakantie in Frankrijk, beleef opnieuw het spelplezier bij Reuselink. 

Benieuwd geworden?

Bent u benieuwd geworden naar de lunch en diner mogelijkheden bij Reuselink? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Reserveren

Wilt u reserveren? Dat kan heel eenvoudig via onderstaande link, maar ook via 0543-513025 of per mail naar info@reuselink.nl

Tafel reserveren