Restaurant in Winterswijk

Kom heerlijk dineren, lunchen of borrelen bij Restaurant Reuselink in Winterswijk! Bij ons kun je een lekker hapje eten in een sfeervolle omgeving. Ook kun je bij ons een ontbijt,  high beer/wine en high tea reserveren. Gezellig genieten met je vrienden, collega's of familie? Uit eten met kinderen? Of juist romantisch dineren met zijn tweetjes.

Voor ieder gezelschap hebben wij een leuke plek in ons sfeervolle restaurant. Gezellig, eenvoudig en voor een mooie prijs!

Nieuwsgierig naar wat er op het menu staat? Bekijk dan snel onze menukaarten.

Restaurant in bosrijke omgeving

Ons restaurant is gelegen in de bosrijke omgeving van Winterswijk. Het is heerlijk om op een zondagmiddag een fijne boswandeling te maken. Om vervolgens lekker te genieten van je diner in ons sfeervolle restaurant. Een rustgevende groene omgeving, op een unieke locatie.

Uitgebreide menukaart

Op onze uitgebreide menukaart staat voor ieder wat wils. Er is een ruime keuze voor diner, lunch of een gezellige borrel. Natuurlijk hebben we voor de kinderen een speciaal kidsmenu. Terwijl de kinderen op het eten wachten, kunnen ze heerlijk spelen in de vrolijke kinderhoek van ons restaurant of in één van de speeltuinen.

Allergie of (dieet)wens?

Heb je een allergie of bepaalde (dieet)wensen? Geef het gerust door aan onze bediening en onze keukenbrigade zal er rekening mee houden.

Voorzieningen bij het restaurant

Naast het restaurant is een indoor speeltuin en outdoor speeltuin. Lekker eten combineren met een activiteit? Reuselink heeft vier moderne bowlingbanen en twee indoor jeu de boules banen. Gezellig met de familie een uurtje bowlen en vervolgens lekker lunchen of dineren in ons restaurant en de dag afsluiten met een heerlijke sorbet of een softijsje.

 

Openingstijden

Bekijk onze openingstijden.
 

Reserveren

Wil je zeker zijn van een plek in ons restaurant, dan adviseren wij je om van te voren te reserveren. Dit kan eenvoudig via het reserveringssysteem. Of mail naar info@reuselink.nl of bel ons op +31 (0)543-513025.